Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Marius Iurian, Transart: 2018 vine cu o multitudine de schimbări pentru HERMES

hermesAplicația HERMES Retail Execution dezvoltată de Transart utilizează practici de business în vânzări, distribuție și merchandising. Retail execution se referă, în esență, la a aduce produsele potrivite, la locul potrivit, la timpul potrivit și la realizarea și monitorizarea corectă a tuturor acțiunile de promovare in-store necesare pentru maximizarea vânzărilor la raft prin îndeplinirea unor obiective cantitative și calitative cu impact crescut asupra veniturilor.  

Pentru materializarea conceptului de „Perfect store” companiile monitorizează și colectează constant prin intermediul soluției HERMES informații din piață despre 50 de indicatori de performanță (KPI) care se referă la prezență, poziționare, promoții, competiție, planograme și preț. Componenta de Retail Execution le oferă acestora capacitatea de colecta informații din piață, de a deveni proactive, de a genera rapid cele mai bune decizii și strategii de vânzări, marketing și business și de a se adapta cu ușurință la condițiile din piață.

Reprezentanții de vânzări, care primesc din ce în ce mai multe sarcini din zona de Retail execution, au la dispoziție o aplicație care le asigură o mobilitate sporită, fiindcă funcționează și în mod offline, dar și o productivitate mai mare datorită automatizării multora dintre activitățile lor standard cum ar fi preluarea rapidă a comenzilor, colectarea banilor din piață, emiterea facturilor pe loc, realizarea fotografiilor la raft, monitorizare KPI și multe altele.

Marius_Iurian_Transart”Anul 2018 vine cu o multitudine de schimbări pentru HERMES fiindcă ne pregătim să devenim din ce în ce mai prezenți pe piața externă. Deja am făcut pași în această direcție fiindcă împreună cu partenerii noștri am început primele acțiuni pe piețele din Italia și Serbia. Totodată am realizat un face-lift al logo-ului, un site nou pentru produs, iar din punct de vedere funcțional am rescris și optimizat aplicația pentru a oferi o experiență de utilizare cât mai bună, dar și acces la funcționalități noi și utile pentru business-urile partenerilor noștri”, a declarat Marius Iurian, Managing Partner Transart.

În prezent, HERMES este folosit cu succes în cadrul a peste 15 multinaționale sau companii românești, în 20 de țări și este utilizată în fiecare zi de peste 8.000 de agenți din întreaga lume. HERMES se integrează nativ cu suita ERP dezvoltată de Transart, dar și cu soluții precum SAP, Axapta, Navision, MFG.Pro, SunSystems, CSB-System, Scala și altele.This post first appeared on Club IT&C, please read the originial post: here

Share the post

Marius Iurian, Transart: 2018 vine cu o multitudine de schimbări pentru HERMES

×

Subscribe to Club It&c

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×