Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Training 2N la ELKO Demo Center

img3 (002)Intelegerea si instalarea corespunzatoare a produselor este cea mai importanta parte a construirii unei solutii care sa raspunda nevoilor clientului. In acest context, ELKO Romania a organizat astazi, 8 martie 2018, seminarul dedicat prezentarii produselor 2N, desfasurat in propriul Demo & Training Center.

In cadrul seminarului au fost prezentate produsele si solutiile de telecomunicatii din portofoliul 2N, intrate recent in portofoliul Elko, precum si scenariile de utilizare si proiectele de succes ale acestora.

Compania 2N este un important dezvoltator de solutii de telecomunicatii. Gama de produse include interfoane IP, solutii IP de control access, dispozitive audio IP, sisteme dedicate ascensoarelor si solutii M2M.

La seminar au participat reprezentanti ai companiilor care au ca obiect de activitate instalarea, configurarea, administrarea si mentenanta solutiilor de securitate, supraveghere si control acces, acestia aratandu-se interesati atat de instalarea practica a solutiilor 2N, cat si de ansamblul de integrare a solutiilor ELKO.

Soluţiile 2N sunt versatile şi pot fi folosite in numeroase scenarii; in cadrul seminarului au fost prezentate studii de caz de la implementarile actuale realizate in scoli, in domeniul industrial sau in domeniul public. Pentru domeniul public, solutiile 2N se integreaza in implementari Smart City alaturi de solutiile CCTV.

Compania 2N a fost achiziţionata in anul 2016 de catre Axis Communications, aceasta preluare intarind poziţia de lider de piaţa in materie de video inferfoane IP. 2N este prezenta in 130 de ţari şi continua sa işi extinda operaţiunile, parteneriatul lansat  anul acesta cu Elko Romania fiind unul dintre exemplele in acest sens.

ELKO Romania este un distribuitor cu o poziţionare unica in aceasta regiune, misiunea companiei fiind aceea de a conecta expertiza si cunoştinţele partenerilor, putand fi astfel realizate integrari complexe şi eficiente, cu cele mai bune solutii posibile. Datorita nivelului tehnologic ridicat şi al flexibilitaţii extinse, produsele companiei 2N se potrivesc perfect in aceasta strategie.This post first appeared on Club IT&C, please read the originial post: here

Share the post

Training 2N la ELKO Demo Center

×

Subscribe to Club It&c

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×