Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cel mai bun cuptor cu microunde încorporat

Care este cel mai bun cuptor cu Microunde încorporat, care nu numai că va încălzi bine alimentele, dar va avea și funcții practice și durabilitate.

Achizitiorarea unui cuptor cu microunde încorporat este destul de dificil, așa că trebuie să știți exact la ce anume trebuie să fiți atenți.

Ne vom ocupa de acest subiect și vom prezenta cei mai importanti parametri ale cuptoarelor cu microunde încorporate.

Cuptoarele cu microunde  încorporate au funcții inovatoare, dar ar trebui să știți cum să cumpărați un cuptor cu microunde încorporat pentru a nu plăti în exces pentru lucruri inutile.

Acest ghid de cumpărare vă va spune totul despre ele.

GENERALITATEA UNUI CUPTOR CU MICROUNDE ÎNCORPORAT:

 • Puterea microundelor – depinde de viteza și eficiența cuptorului cu microunde. Cuptoare cu microunde încorporate de încredere,  pot ajunge până la 1.000 W.
 • Numărul de niveluri de putere – în funcție de nevoile dvs., cu cât sunt mai multe setări de putere pentru cuptorul cu microunde, cu atât mai bine.
 • Capacitatea – punctul principal, deoarece ar trebui să fie ales corect. Cei care locuiesc singuri, sau cuplurile nu au nevoie de un cuptor cu microunde cu o capacitate de 50 l. Situația este diferită atunci când sunt mulți utilizatori acasă și un astfel de produs este adesea folosit.
 • Diametrul platoului rotativ / prezența unei tăvi ceramice – în funcție de model, te vei întâlni fie cu tăvi ceramice, fie cu platane rotative. În acest din urmă caz, cu cât diametrul este mai mare, cu atât mai ușor puteți potrivi vase mai mari.
 • Programe automate – selectând un anumit program automat, veți facilita și accelera foarte mult procesul de încălzire / gătit. Până la 15 astfel de programe au fost utilizate pe dispozitive avansate.
 • Calitatea lucrării – aflați din ce material este făcut interiorul, dacă sticla din ușă este triplă, ca la modelul Electrolux EVK6E40X.
 • Confort în utilizare – mai mulți factori joacă un rol aici. Acesta include sistemul de închidere silențioasă a ușii, iluminatul interior , controlul intuitiv, afișajul clar și deschiderea ușoară a ușii.
 • Curățarea – spălarea unui cuptor cu microunde încorporat este atât de ușoară, încât se referă în principal la față și la interior. Cu toate acestea, sunt bine venite programe speciale de curățare, butoane retractabile sau panouri de comandă plate.
 • Siguranță – tuturor le pasă de echipamente sigure, în special cu copii mici. O blocare parentală este una dintre opțiunile posibile.
 • Proiectare – nu veți avea nicio problemă în potrivirea cuptorului cu microunde cu alte echipamente din bucătărie.
 • Prețul – din păcate, este mai mare decât în ​​cazul microundelor libere, dar trebuie să răsfoiți numeroase clasificări și să căutați ceva pentru buzunarul dvs.
 • Producător – dacă aveți nevoie de un cuptor cu microunde decent, alegeți  producătorul (Samsung, Whirlpool, Bosch, Electrolux etc.). Numai mărcile cunoscute contează printre altele în ceea ce privește calitatea manoperei.
 • Tehnologii și funcții – după cum știți, tehnologia a parcurs un drum lung, așa că nu ar trebui să fie o surpriză faptul că cuptoarele cu microunde utilizează diferite funcții care afectează pozitiv utilizarea zilnică.

CE TREBUIE SĂ CĂUTAȚI ATUNCI CÂND ALEGEȚI UN CUPTOR CU MICROUNDE ÎNCORPORAT?

Cuptoarele moderne cu microunde încorporate sunt echipate cu o serie de tehnologii utile și trebuie să ofere anumiți parametri.

Fără îndoială, aparatele electrocasnice încorporate arată uimitor, dar nu privim doar aspectul, ci aspecte mai importante.

CE PUTERE ARE UN CUPTOR CU MICROUNDE ÎNCORPORAT?

Dacă vă întrebați care cuptor cu microunde este cel mai eficient, secretul este printre altele, în putere.

Țintește cât mai multi W posibil. Vorbim despre o putere a microundelor de 900 W sau 1000 W. Acest parametru se traduce și printr-o distribuție uniformă a căldurii și o funcționare economică.

Fiind pe această temă, voi menționa posibilitatea alegerii puterii din mai multe niveluri.

Cuptorul cu microunde încorporat Candy MIC20GDFB are 8 niveluri de putere, ceea ce conferă un rezultat bun.

Acest lucru vă oferă libertatea de a alege în funcție de nevoile dvs. culinare.

CUPTOARELE ÎNCORPORATE SUNT SPAȚIOASE?

Comparându-le cu microundele libere, cele încorporate au capacități mai mari.

Cuptoarele cu microunde de 21 de litri, 25 de litri sau 28 de litri vor funcționa în principal pentru persoane singure, cupluri sau persoane care îl folosesc ocazional.

Capacitatea de 46 l sau chiar 50 l este destinată celor care folosesc deseori cuptorul cu microunde, doresc să introducă cantități mai mari de alimente sau le place să invite oaspeți și să-i surprindă cu feluri de mâncare noi.

CE DIAMETRU VA AVEA PLATOUL?

Din ce în ce mai mult, platourile sunt înlocuite cu plăci ceramice, care sunt plasate pe fundul cuptorului.

Această soluție garantează posibilitatea de a pune mai multe alimente. Pe de altă parte, modelele cu rotative au un diametru diferit.

Cu cât este mai înaltă, cu atât mai bine puteți încadra mâncarea.

CÂTE PROGRAME AUTOMATE AR TREBUI SĂ AIBĂ UN CUPTOR CU MICROUNDE ÎNCORPORAT?

Totul depinde de nevoile voastre. Programele automate vă ajută în mare măsură să vă gătiți perfect mâncarea.

Alegerea parametrilor corecți este foarte utilă. Acesta variază în funcție de cantitate. Unele modele oferă 6 sau 7 astfel de programe, în timp ce altele se pot lăuda cu până la 15 programe.

CE CUPTOR CU MICROUNDE ÎNCORPORAT ESTE BINE FĂCUT?

Materialul din care este realizat interiorul se traduce prin calitatea lucrării. Poate fi din oțel inoxidabil sau smalț ceramic.

Ambele sunt rezistente și prin urmare, durabile. Fața de sticlă trebuie să aibă de preferință 3 straturi în ușă.

Uneori se folosesc fețe speciale pentru a reduce vizibilitatea amprentelor reflectate.

CE ELEMENTE ADUCE CONFORT SPORIT UTILIZĂRII UNUI CUPTOR CU MICROUNDE?

Este cu siguranță un afișaj color TFT care arată clar informațiile principale.

Un afisaj de 2,8 inch este echipat cuptorul cu microunde Siemens BF634RGS1.

O altă problemă este iluminarea interioară, care va fi utilă mai ales seara, dar este important să fie economice (cum ar fi LED-urile).

Important este modul în care se deschide ușa. Poate fi lateral, dar uneori ușa alunecă în jos ca în cuptoare.

Unii preferă să deschidă cu un buton, alții cu mâner sau electronic. Modelele mai noi se caracterizează prin balamale speciale care permit ușii să se închidă silentios.

Comenzile nu trebuie doar să fie avantajoase, ci și relativ simple. Controlul senzorului (atingere), inelele de control, dar și butoanele retractabile sunt binevenite.

Treptele de intrare (ghidaje) permit inserarea și îndepărtarea mai ușoară a tăvilor.

Pentru a evita tot felul de probleme atunci când cumpărați un cuptor cu microunde încorporat, aruncați o privire la lungimea cablului de alimentare.

ESTE COMPLICAT SPĂLAREA CUPTORULUI CU MICROUNDE?

Practic nu, dar într-o anumită condiție.

Este important să curățați cuptorul încorporat în mod regulat după fiecare utilizare (cu o cârpă umedă). Vorbesc despre interior și față.

În ceea ce privește partea din față, nu recomand alegerea așa-numitelor oglindă, deoarece poate arăta fenomenal, în timp ce fiecare amprentă este vizibilă.

Pe piață veți găsi cuptoare cu microunde care oferă programe dedicate de curățare.

Puțini sunt încântați de sistemul de curățare cu abur care poate rezolva cu ușurință murdăria încăpățânată.

Sunt disponibile în Samsung NQ50R3130BK . Acordați atenție panoului de control. Cu cât sunt mai puține colțuri, cu atât curățarea este mai rapidă.

Comenzile plate vor fi o alegere bună. Pot fi prezente butoane, dar de preferință retractabile.

CUPTORUL ÎNCORPORAT ESTE SIGUR?

În primul rând, ar trebui să aveți grijă la fluxul de aer adecvat. Unele dispozitive sunt apreciatee pentru ventilatoarele care răcesc carcasa și componentele.

Blocarea pentru copii (împotriva activării sau deschiderii accidentale) sunt utile.

CUM ARATĂ CUPTORUL CU MICROUNDE ÎNCORPORAT?

Cuptoarele cu microunde încorporate au devenit astăzi cu adevărat minunate.

Sunt disponibile în diferite culori (inclusiv alb, negru, Inox), dar impresionează și prin designul lor elegant. Se potrivesc atât bucătăriilor clasice, cât și celor moderne.

De un design interesant se bucură cuptorul cu microunde GORENJE BM235CLB , care este mai aproape de retro.

PE CE BRANDURI AR TREBUI SĂ

VĂ BAZATI LA CUPTOARELE ÎNCORPORATE?

Un producător remarcabil trebuie să aibă o reputație pe piață, să fie apreciat de alți cumpărători și să aibă o reputație impecabilă.

Cele mai des alese sunt: Siemens, Bosch, Beko, Samsung, Amica, Whirlpool, Gorenje, Electrolux, Kernau, Candy, Teka și Hoover.

CELE MAI IMPORTANTE FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII LA CUPTOARELE CU MICROUNDE ÎNCORPORATE

Soluțiile inteligente vor fi utile pentru reîncălzirea rapidă și eficientă a alimentelor sau pentru gătitul simplu. Lista funcțiilor de top vă așteaptă.

 • Funcția de grătar – se evidențiază un grătar de cuarț economic și un grătar tradițional cu infraroșu. Aflați care este puterea grătarului.Un nivel bun variază de la 1100 W până la 1600 W (acest lucru se găsește în elegantul cuptor cu microunde Whirlpool W9MW261IXL ).Apoi ai garanția că aripile de pui vor fi crocante, toasturile gustoase.
 • Mențineți funcția caldă – după cum sugerează și numele, masa va fi mai caldă pentru o lungă perioadă de timp.
 • Curățarea cu abur – sistemul menționat anterior, în care aburul fierbinte poate face față celei mai dure murdării.
 • Steaming (programul Steam) – va atrage persoanele care duc un stil de viață sănătos, vor să mănânce mai bine sau sunt deja la dietă. De acum înainte, gătitul orezului sau legumelor va fi o joaca.
 • Funcție de pornire întârziată – o altă soluție practică datorită căreia puteți planifica atunci când cuptorul cu microunde începe să funcționeze.
 • Temporizator – setați timpul de încălzire, după care procesul se va încheia.
 • Circulația aerului cald – este o garanție a circulației uniforme a aerului în interiorul dispozitivului. Acest lucru este de o mare importanță pentru umiditatea corectă (suculența) alimentelor și încălzirea corespunzătoare.
 • Tehnologia 6th Sense – cuptoarele inteligente cu microunde sunt capabile să selecteze în mod independent timpul și temperatura de încălzire.
 • Tehnologie de distribuție cu microunde (360 ° StirTechnology) – utilizată în cuptorul cu microunde Gorenje, această tehnologie asigură o distribuție uniformă a microundelor. Nu este necesar să întoarceți alimentele astfel încât să fie perfect încălzite atât de jos, cât și de sus.
 • Funcție crocantă – visezi la pâine prăjită sau pizza? Trebuie să alegeți un cuptor cu microunde încorporat cu această opțiune.
 • Funcție de încălzire rapidă (Jet Start, Quick Start) – după cum puteți vedea cu ușurință, este vorba despre încălzirea interiorului cât mai repede posibil (în 30 de secunde). Funcția perfectă pentru persoanele ocupate.
 • Funcția de dezghețare (funcția Jet Decongelare) – există mai multe programe pentru dezghețarea instantanee a alimentelor congelate, cum ar fi carnea, pâinea.

CUMPĂRAREA UNUI CUPTOR CU MICROUNDE ÎNCORPORAT – REZUMAT

Cu siguranță, clasamentul cuptoarelor cu microunde încorporate , precum și ghidul de cumpărare, sunt utile în achiziționarea finală a unui cuptor cu microunde încorporat.

Principalele caracteristici din specificații , funcții practice și sfaturi sunt indicate pentru care cuptor cu microunde încorporat este potrivit pentru o singură persoană și care pentru o familie cu copii.

Astfel de dispozitive ar trebui să fie nu numai eficiente, ci mai presus de toate sigure, confortabil de utilizat și curățat, precum și durabile.

Prima Pagina

Citeste si: Cea mai buna imprimanta laser

The post Cel mai bun cuptor cu microunde încorporat appeared first on Ghiduri Practice Utile.This post first appeared on Ghiduri Practice Utile, please read the originial post: here

Share the post

Cel mai bun cuptor cu microunde încorporat

×

Subscribe to Ghiduri Practice Utile

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×