Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cum aleg cel mai bun hoverboard

Cum aleg cel mai bun hoverboard?

Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă scooter-ul Electric potrivit nevoilor tale? Citește acest ghid  și alege informat.

Hoverboard-ul electric a apărut pe străzile noastre aproape inopinat, dar a câștigat repede inima adolescenților și a copiilor. Cu două decenii în urmă, ar fi fost un obiect gadget SF, astăzi nimeni nu mai este surprins la vederea unui Hoverboard. Dar de unde a venit, cum funcționează, Cum aleg cel mai bun Hoverboard Scooter electric și cât costă?

 Cum a fost creat Hoverboard-ul?

Un Hoverboard electric este un mijloc de transport a cărui dată oficială de creație este  – 11 februarie 2013.  Omul de afaceri chinez Shane Chen este inventatorul de drept, care a depus o cerere de brevetare pentru dispozitiv la Oficiul pentru Brevete din SUA.

Iar brevetul a fost emis pe 27 mai 2014. Cu toate acestea, Shane Chen nu a așteptat decizia biroului și deja în mai 2013 a început cu Kickstarter o campanie destinată producției în serie de Hoverboard-uri numite Hovertrax. Suma necesară pentru a începe producția a fost de 40 de mii de dolari.

Hoverboard-ul electric – cum funcționează?

Cum aleg cel mai bun hoverboard scooter electric
Distanța care poate fi atinsă de o baterie încărcată complet depinde nu numai de tipul acesteia, ci și de stilul de condus și de teren.
Atunci când conduci pe o suprafață uniformă la o viteză medie, cele mai multe modele vă permit să depășiți cel puțin 15 km, iar teoretic este posibil să atingeți chiar 20 km. Puterea bateriei este exprimată în Ah (Amperi/ora) care poate fi între 4000/4400 Ah.

Încărcarea:

Un Hoverboard electric are o durată de încărcare intre 2/3 ore. Atunci cand este pus la încărcat, un led  ROȘU >de pe încarcator va fi aprins. Acelasi led va deveni în culoarea  VERDE , când încărcarea este completă. Nu este indicat sub nici o formă, a fi lăsat la încărcat peste noapte.

Scuter Electric FreeWheel Junior Albastru, roti 6.5 inch, autonomie 20 km, viteza 12km/h, putere motoare 500W (2*250W) livrare gratuită

Descriere:
Scuter Electric FreeWheel Junior, Freewheel este primul hoverboard din Romania. Acest hoverboard iti ofera experienta pe doua roti. Cu doua motoare de 250W, faruri LED, benzi anti-alunecare si o autonomie extinsa de 18-20 KM datorita bateriei de 36V 4.4Ah hoverboardul Freewheel iti aduce viitorul la picioare! Acest hoverboard se incarca in numai 2-3 ore si te va avertiza mereu cand are nevoie de o pauza cu un semnal vizual si sonor pentru baterie descarcata.cum aleg cel mai bun hoverboard scooter electric

Vezi aici prețul

Scooter electric Aqua Blue, roti 6.5 inch,bluetooth,led-uri,lumini de zi/noapte,boxa incorporataAqua Blue Hoverboard 6.5 inch este un scooter electric ce dispune de o tehnologie de ultima generatie, ce poate deveni in scurt timp gadgetul tau preferat. Este perfect atunci cand vrei sa te bucuri de libertate si de aventura prin jungla urbana de beton.

Compact, fiabil, pregatit de explorare,Aqua Blue Hoverboard 6.5 inch aduce un design atractiv si interesant, pregatit sa-ti aduca o placere unica in a-l conduce. Carcasa este confectionata dintr-un plastic dur, extrem de rezistent cu finisaje de exceptie.
Hoverboard Aqua Blue este dotat cu :bluetooth pentru conectarea cu smartphone-ul dvs , boxa incorporata,lumini de zi/noapte, led-uri .

Vezi aici detalii și prețul

Trebuie avut în vedere faptul că acest dispozitiv este utilizat cel mai adesea în exterior, deci trebuie să fie solid construit și rezistent la intemperii – în special umiditatea – precum și la deteriorarea mecanică.

Cu toate acestea, un Hoverboard electric poate fi folosit doar în mediul în care nu este afectat de condițiile meteorologice, cum ar fi atunci cînd plouă. Modelele disponibile în prezent permit rularea a cel puțin 15/20 km. Poate aborda o pantă de 10/15 grade înclinație.

Dacă intenționați să cumpărați un Hoverboard electric pentru dvs. sau pentru un copil, este o idee bună să alegeți roțile din cauciuc masiv – acestea funcționează perfect în orice tip de teren.

Acest scooter electric hoverboard poate fi transformat în HoverKart. Acest accesoriu poate fi achizitionat separat, sau la pachet așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

Cum aleg cel mai bun hoverboard scooter electric Deoarece majoritatea modelelor permit o greutate maximă admisă de cel puțin 100 kg va deservi orice copil, precum și un adult. Este important ca placa să aibă un nivel de protecție IP54 – ceea ce garantează protecția împotriva efectelor concentrației de praf în zone sensibile.

Hoverboard-ul electric sunt dotate cu gadget-uri și accesorii suplimentare. De exemplu sunt echipate cu difuzoare Bluetooth, datorită cărora este posibilă ascultarea muzicii preferate în timpul plimbării prin conectarea cu un smartphone.

Aceste Haverboard-uri sunt decorate cu lumini LED colorate în mod diferit, în timp ce altele includ şi geanta pentru a fi transportat.

Hoverboardul electric – fapte interesante

Cum aleg cel mai bun hoverboard scooter electric Legea privind traficul rutier nu dispune încă de prevederi referitoare la Hoverboard-uri. Fiind alimentat de o baterie, cu ajutorul unui motor electric al cărui concept limitează viteza de deplasare la mai puţin de 25 km / h, având o lățime care nu depășește 0,9 m.

Hoverboard-uri recomandate în ianuarie 2021

1). Hoverboard Original MonkeyBoard GOWHITE LINE,Scuter electric,roti 6.5 inch,bluetooth,geanta de transport cadou,led-uri,lumini de zi/noapte,boxa incorporata,700w

Caracteristici:

PUTERE : 700W

  • Conectare bluetooth: Da
  •  
  • Led-uri: Da
  • Lumini: Da
  • Geanta transport: Da
  • Manual de utilizare in lb.romana MonkeyBoard: Da
  • Cutie personalizata MonkeyBoard

MonkeyBoard este un gadget de aventura, economic si ecologic, care iti poate oferi o experienta de conducere uimitoare, fiind foarte usor de controlat, in functie de pozitia corpului tau, distractiv si durabil.

MonkeyBoard GOWHITE LINE Hoverboard 6.5 inch este un scooter electric ce dispune de o tehnologie de ultima generatie, ce poate deveni in scurt timp gadgetul tau preferat. Este perfect atunci cand vrei sa te bucuri de libertate si de aventura prin jungla urbana de beton.

Compact, fiabil, pregatit de explorare, GOWHITE LINE Hoverboard 6.5 inch aduce un design atractiv si interesant, pregatit sa-ti aduca o placere unica in a-l conduce. Carcasa este confectionata dintr-un plastic dur, extrem de rezistent cu finisaje de exceptie.

Hoverboard OriginalMonkeyBoard vine impreuna cu : geanta de transport.

Hoverboard OriginalMonkeyBoard GOWHITE LINE este dotat cu bluetooth pentru conectarea cu smartphone-ul dvs, boxa incorporata.lumini de zi/noapte, led-uri.
Poate fi achiziționat de aici

2). Scuter electric Hoverboard, roti 8 inch, autonomie 15 km, model Graffiti + Geanta de transport + Manual + Incarcator

Descriere:
Hoverboard 8 inch Graffiti, cauciucuri pline, telecoamnda, bluetooth, geanta de transport, viteza maxima 20km/h, autonomie 15 km, sarcina minima 25 kg, sarcina maxima 120 kg, baterie li/ion, 4,4 AH, 2 motoare de 350W, suport antialunecare, avertizare pentru viteza, indicator baterie, vopsea speciala impotriva deteriorarii, sasiul este realizat din aluminiu de calitate superioara, corpul este realizat din “ABS” si “PVC”, forate rezistent.
cum aleg cel mai bun hoverboard scooter electric

Vezi aici detalii și prețul

3).Pachet Scooter electric (hoverboard) MonkeyBoard Original MK-91 Bluebird Roller, roti 6.5 inch, telecomanda wireless, bluetooth, geanta de transport, led-uri, lumini de zi/noapte, boxa incorporata, 700 W + Hoverkart (Albastru)

Descriere: Hoverboard + Hoverseat PUTEREA MOTOARELOR: 350W x 2 cu cea mai buna calitate de autocuratare BATERII ORIGINALE DE VOLTAJ: 36V 4.4Ah Samsung sau LG VITEZA MAXIMA: 18 km/h ABILITATEA DE INCLINARE: 45 grade CAPACITATEA DE REZISTENTA A GREUTATII: 120 Kg ROTI: 6.5 inch – 16 cm TIPUL ROTILOR: 160 mm Non-pneumatice TIMPUL DE INCARCARE FULL: 1-2 ore. Oriunde, oricand, bucura-te de distractie!
cum aleg cel mai bun hoverboard
Poate fi achiziționat de aici

Prima pagină

Citeste si: Cum aleg un cuptor cu microunde

The post Cum aleg cel mai bun hoverboard appeared first on Ghiduri Practice Utile.This post first appeared on Ghiduri Practice Utile, please read the originial post: here

Share the post

Cum aleg cel mai bun hoverboard

×

Subscribe to Ghiduri Practice Utile

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×