Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Top 5 telefoane Samsung 2019

Ce telefon Samsung să cumperi? TOP 5

Samsung oferă o mulțime de smartphone-uri în diferite game de prețuri.  Cel mai ieftin telefon, este pe măsura așteptărilor?  Ce funcții ar trebui să caut? Verificați lista noastră, aveți și sfaturi despre cum să cumpărați un telefon Samsung.

top 5 telefoane samsung 2019

Am creat o listă cu cele mai bune smartphone-uri, urmărim tendințele și observăm reacțiile utilizatorilor, iar concluziile apar. Samsung are o reputație stabilă și bună pe piața românească. Desigur, „hibele” vor fi întotdeauna găsite și acest lucru se aplică fiecărei mărci și fiecărui tip de echipament. Privind statisticile, este imposibil să nu observăm că Samsung se vinde bine.  Acum este momentul pentru acest producător, care în România, este foarte apreciat. Este bineînțeles  compania sud-coreeană Samsung.

top 5 telefoane samsung 2019

De ce merită să cumpărați Samsung?

Producătorul are multe smartphone-uri atractive în gama sa, în diferite clase de preț, de la modele ieftine pentru câteva sute de lei, până la monștri reali pentru câteva mii. Alegerea este grea, deci merită să vă gândiți pe care dintre ele să alegeți și la ce caracteristici să acordați o atenție deosebită.

În primul rând, merită apreciat faptul că Samsung, în multe modele, ne oferă foarte bune display-uri Super AMOLED. Este unul dintre cei mai mari producători de astfel de panouri, astfel încât să se poată baza pe fabricile sale. Afișajele de acest tip generează o imagine contrastantă având culori foarte atractive și saturate. Samsung își creează propriile procesoare numite Exynos. Este adevărat că unele telefoane folosesc procesoare populare și bine-apreciate Snapdragon, dar practic ambele tipuri funcționează bine în timpul utilizării zilnice.

Tendința de creștere a dimensiunilor afișajelor a fost vizibilă de ani de zile. Acest lucru este evident util în jocuri și în timp ce vizionați filme, dar nu uitați, să nu exagerați, deoarece diagonala mai mare poate împiedica operația cu o singură mână. Rezoluția este mult mai importantă. În modelele mai ieftine este suficient HD, sau  HD +, deoarece noile smartphone-uri au extins proporțiile. În clasa de mijloc, standardul este Full HD +, iar în cele mai avansate modele Samsung oferă Quad HD + (de ex. 2960×1440 px).

Samsung este cunoscut și pentru camerele foto foarte bune. Desigur, cele mai bune camere foto pot fi găsite în cele mai scumpe modele.

top 5 telefoane samsung 2019

În fiecare dintre următoarele smartphone-uri Samsung veți găsi comunicarea NFC , care este acum din ce în ce mai frecvent utilizată pentru plata în magazine. Există de asemenea, o mufă clasică de 3,5 mm pentru căști, astfel încât să puteți conecta căștile foarte ușor.

În plus, în oferta acestei companii veți găsi o mulțime de accesorii care se potrivesc perfect unui model specific și sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Acestea nu sunt doar huse / folie de protecție, dar și de exemplu, încărcătoare fără fir sau smartwatch-uri bune. Samsung acordă atenție securității utilizând un sistem de criptare Samsung KNOX avansat, dar extrem de ușor de utilizat, în multe smartphone-uri. Puteți face o achiziție pentru o perioadă mai lungă de timp, dar hai să ajungem la subiect și să verificăm de ce se merită să cumpărăm Samsung.

Iată modelele recomandate:

 • Samsung Galaxy J6 (2018)
 • Samsung Galaxy A7 (2018)
 • Samsung Galaxy A9 (2018)
 • Samsung Galaxy S9 +
 • Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy J6 (2018)top 5 telefoane samsung 2019

Un bun telefon Samsung pentru 800 Lei? Nici o problema! Iată Galaxy J6 – un smartphone cu un afișaj Super AMOLED cu o diagonală de 5,6 inch. Dispune de rezoluție HD +, care oferă în continuare o calitate bună, iar avantajele și mai mari sunt culorile – vii și contrastante. Este echipat cu conectivitate de proximitate NFC, 32 GB de memorie încorporată și 3 GB de Memorie RAM. Camera din spate are o rezoluție de 13 MP și înregistrează filme Full HD, în timp ce partea frontală are 8 Mpx. Există, de asemenea, o cartelă dual SIM și un loc separat pentru un card de memorie microSD. Cititorul de amprente funcționează rapid, la fel și recunoașterea feței. Bateria de 3000 mAh funcționează bine, oferind 1-1,5 zile de lucru tipic. Este doar un Samsung ieftin și bun.

Cele mai importante caracteristici:

 • Sistem de operare: –  Android 8.0
 • Afișaj (diagonală): –  5,6 inch / inch
 • Afișaj (rezoluție): –  720×1480 px
 • Procesor: –   Samsung Exynos 7870 Octa
 • Memorie internă: –  32 GB
 • Camera principală –  13 Mpx
 • Memorie RAM: –  3 GB
  Vezi prețul de astăzi

Samsung Galaxy A7 (2018)top 5 telefoane samsung 2019

Puțin mai scump, dar Galaxy A7 2018 este cu adevărat bun. În opinia noastră, cel mai bun telefon Samsung este de până la 1,500 Lei. Dispune de un ecran mare, de 6 inchi Full HD AMOLED,  oferă imagini mai bune decât J6. În partea din spate există două camere și un senzor suplimentar de câmp de adâncime, util atunci când faceți portrete. Unitatea de bază are până la 24 megapixeli și înregistrează filme Full HD cu stabilizare digitală eficientă, cea de a doua cameră este de 8 megapixeli spațiu ultra-larg de vizualizare și de până la 120 de grade, este ușor să cuprindeți un grup mai mare de oameni sau de peisaj atractiv. Interesant, camera frontală are de asemenea  o diodă LED – poți să faci fotografii foarte bune cu efecte de lumină. Include NFC, ieșirea căștilor, radio FM, Bluetooth 5.0, Wi-Fi dual-band și baterie de 3300 mAh.

Cele mai importante caracteristici

 • Sistem de operare: –  Android 8.0
 • Afișaj (diagonală): –  6 inch
 • Afișaj (rezoluție): –  1080×2220 px
 • Procesor: –     Samsung Exynos 7885
 • Memorie internă: –   64 GB
 • Camera principală –  24 + 8 + 5 Mpx
 • Memorie RAM:  4 GB                                                                              Vezi prețul de astăzi

Samsung Galaxy A9 (2018)top 5 telefoane samsung 2019

Mai mergem un pas, până la cel mai puternic și mai bun Samsung Galaxy A9 2018. Acesta oferă mai multe camere pe partea din spate – cea de bază 24 megapixeli (4K filme UHD), de 8 megapixeli ultra-lat, de două ori mai mare zoom optic. Galaxy A9 este primul telefon din lume cu 4 camere foto: Ultra Wide, camera Telephoto, camera 24MP si camera pentru profunzime, oferindu-ti astfel increderea de a fotografia cele mai dragi momente. top 5 telefoane samsung 2019Mai mult, ai parte de functia Scene Optimizer si Flaw Detection pentru ca tu sa poti incepe sa fotografiezi imagini imbunatatite Camera frontală are 24 Mpx. Adăugăm la acest lucru cel mai bun și eficient Procesor- Snapdragon 660, 6GB de RAM și 128 GB memorie internă. Această specificație asigură funcționarea confortabilă a jocurilor, a multimedia și a tuturor aplicațiilor cunoscute. Ceea ce este important, are și o baterie de 3800 mAh și un ecran complet de 6,3 „Full HD +. Acesta este un telefon inteligent Samsung de până la 2.100 Lei.

Cele mai importante caracteristici:

 • Sistem de operare: –  Android 8.0
 • Afișaj (diagonală): –  6,3  / inch
 • Afișaj (rezoluție): –  1080×2220 px
 • Procesor: – Qualcomm Snapdragon 660
 • Memorie internă: –  128 GB
 • Camera principală –  24 + 8 + 10 + 5 Mpx
 • Memorie RAM: –  6 GB                                                                    Vezi prețul de astăzi

Samsung Galaxy S9 +top 5telefoane samsung 2019

Ok, intrăm în clasa telefoanelor emblematice, adică pe raftul superior. Aici Samsung oferă modele atât de avansate și recunoscute ca: Galaxy S9, S9 + sau Note 9. De ce merită să le cumpărați? În primul rând, pentru că oferă cea mai avansată tehnologie, pe care o combină cu funcționalitate și eficiență suplimentară. Versiunea S9 + este de fapt un S9 îmbunătățit, de la care diferă în principal în trei lucruri. El are două camere în spate, 12 MPp fiecare, unul dintre ele fiind de bază cu diafragmă reglabilă (ca în S9), dar și zoom optic x2. Ambele camere sunt stabilizate optic și pot înregistra filme de 4K. În plus, S9 + are o baterie mai mare, 3500 mAh și un afișaj Super AMOLED cu o diagonală de 6,2 inch. Are o rezoluție de 2960×1440 px oferă detalii excelente și o calitate foarte bună a culorilor. Carcasa Galaxy S9 + este atractivă modernă și rezistentă la apă (IP68). Acesta este un telefon inteligent Samsung foarte bun.

Cele mai importante caracteristici:

 • Sistem de operare: –  Android 8.0
 • Afișaj (diagonală): –  6.2 inch / inch
 • Afișaj (rezoluție): –  1440×2960 ​​px
 • Procesor: – Samsung Exynos 9810
 • Memorie internă: –  64 GB
 • Camera principală –  12 + 12 Mpx
 • Memorie RAM: –  6 GB                                                                    Vezi prețul de astăzi


This post first appeared on Ghiduri Practice Utile, please read the originial post: here

Share the post

Top 5 telefoane Samsung 2019

×

Subscribe to Ghiduri Practice Utile

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×