Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Abonament Digi Tv

DIGI TV MADRID – Receptoare Antene  Digi tv Spania, decodoare aparate digi tv  cu contract si plata abonament Digi Tv in MADRID Spania. Distribuitori echipamente satelit Romanesti, vindem  antene parabolice si receptoare satelit Digi Tv, Focus Sat si Telekom tv ( Dolce Tv ) oriunde v-ati afla in Spania. Livrari rapide in doar 24 ore. Abonamente Digi Tv de la 5 € lunar sau Dolce Tv de la 7 € lunar. Posibilitate de a lua pana la 3 Aparate Digi Tv pe un singur contract si pana 4 aparate Dolce tv pe acelasi contract, platind un singur abonament. Inlocuim decodoare digi tv, dolce tv defecte cu model nou Sd sau HD pastrand acelasi card si contract al clientului.

Digi Tv Spania Madrid

Digi Tv Madrid ☎ 642.851.033

Receptoare Satelit Digi Tv HD

  • Vanzari DIGI-TV HD cu contract pe numele clientului. Pentru contract este necesara o fotocopie de buletin romanesc in vigoare. Abonamente incepand de la 5 euro lunar cu optiune de plata direct din Spania (transfer bancar sau online pe internet) si din Romania la casieriile Rcs-Rds, prin intermediul unei rude sau prieten. Abonamentul poate fi platit lunar sau in avans pana la 1 an. Daca vi s-a defectat vechiul receptor Digi Tv vi-l putem inlocui cu altul nou HD pastrand acelasi Smartcard si Contract. Daca aveti un singur receptor DIGI pe contract va mai putem adauga inca unul sau chiar doua pe acelasi contract si platiti in continuare aceeasi suma la abonament.

Receptoare Telekom Dolce Tv

  • Receptoare TELEKOM TV fostul Romtelecom DOLCE TV cu contract. Vanzari receptoare SD normale sau in HD de inalta definitie cu o caliate superioara a imaginii. Pentru contract avem nevoie de o fotocopie de buletin sau de Pasaport Romanesc ambele in vigoare. Abonamentul lunar porneste de la 7 euro in functie de pachetul ales si se poate achita direct din MADRID , Spania (transfer bancar sau online) sau direct din Romania printr-o ruda sau prieten si se poate plati in avans pana la 1 an. Daca vi s-a defectat receptorul Dolce Tv, vi-l putem inlocui cu altul nou nefiind necesar intocmirea unui nou contract. Daca deja aveti un receptor Dolce Tv si doriti sa vizionati si in alta camera va putem adauga inca unul, doua sau chiar trei aparate pe acelasi contract platind acelasi abonament lunar. Receptoarele Dolce Tv sunt in regim proprietate client ( cumparare).

Receptoare Focus-Sat 

  • Vanzari receptoare FOCUS SAT fara abonament lunar impus. Focus-Sat este singura televiziune prin satelit furnizoare de servicii cu cartele de reincarcare. Nu exista un abonament lunar obligatoriu iar in caz ca nu doriti sa-l mai platiti serviciile de vizionare se dezactiveaza si se pot reactiva dupa o reincarcare prealabila. Se pot face reincarcari de la o luna pana la 1 an in functie de preferinte si poate fi platit direct din Spania (online sau prin transfer bancar) sau din Romania prin intermediul unei rude sau prieten.

Receptoare fara Abonament

  • Vinem receptoare satelit de ultima generatie, cu conexiune la internet, ce permit receptionarea tuturor canaleor de la DIGI-TV si FOCUS-SAT totalmente gratuit fara nici un fel de abonament lunar. Include canalele Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Digi-Sport 1-2-3-4, etc…Avem nevoie de antena parabolica orientata pentru DigiTv si o conexiune wifi minima la internet pentru decriptare.

digi tv fara abonament in spania

Instalari antene Satelit

  • Oferim clientilor nostri servicii de instalari antene parabolice, montari reparatii si instalari antene digi tv, dolce tv in Madrid, Valencia, Ciudad Real, Albacete, Barcelona, Huelva, Castellon de la Plana. Rezolvam orice avarie aparuta la echipamentul dumneavoastra de satelit. Instalari antene atat cu echipamentul clientului cat si cu al nostru la preturi economice.

Toate serviciile noastre cat si produsele beneficiaza de garantie europeana. Lucrati doar cu oficiali profesionali . 

Sediu, informatii si telefon de contact DIGI TV MADRID : ☎ 642-851-033This post first appeared on Digi TV Madrid Spania, please read the originial post: here

Share the post

Abonament Digi Tv

×

Subscribe to Digi Tv Madrid Spania

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×