Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Одложен стартот на второто полугодие


                 Почетокот на второто полугодие во учебната 2018/2019 год. е одложен за два дена. Учениците наставата ќе ја започнат на 23.01.2019 год. секое училиште во вообичајните смени.
                 Владата соопшти дека оваа одлука е донесена денес (20.01.2019) преку итна координација на Министерствата за образование, животна средина и здравство со која се продолжува зимскиот распуст за сите јавни и приватни основни и средни училишта.Доколку загагувањето продолжи ќе има и продолжување на зимскиот распуст.
20.01.2019This post first appeared on Tehnicko Obrazovanie, please read the originial post: here

Share the post

Одложен стартот на второто полугодие

×

Subscribe to Tehnicko Obrazovanie

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×