Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Купа на Франция

Рен - Бурж Перонас
Купа на Франция
Час - 18:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Рен не би трябвало да имат проблеми срещу втородивизионния Бурж Перонас. Гостите имат много лоши изяви напоследък, въпреки сравнително ниското ниво на съперниците им. Отборът на гостите има 3 загуби в последните 4 кръга, докато Рен имат само 4 загуби за целия сезон в Лига 1. Очакванията ни са за спокойна победа на домакините. Прогноза 1.

Бастия - Сошо
Купа на Франция
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Отново поне на пръв поглед неравностоен сблъсък. Сошо имат само една победа в последните седем кръга на Лига 2 и ще им бъде безкрайно трудно да направят нещо срещу елитния и солидно представящ се тим на Бастия. Прогноза 1.

Анже - Бордо
Купа на Франция
Час - 19:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10

Тук двубоят е далеч по-равностоен. И двата отбора са в елита. Домакините правят много силен сезон и са в челото на класирането, докато Бордо навлязоха в ритъм в последния месец и половина, в който показват отлични игри. Трудно в момента може да се определи кой е по-добрият отбор. Шансът за равенство е голям. Прогноза Х.

Перуджа - Виченца
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Формата е това, което ни кара да вярваме в победата на домакините. В последните си 7 мача, Перуджа имат 5 победи. В същото време, гостите не са печелили мач в 8 поредни кръга. Домакините са на точка от зоната за промоция, докато гостите са на точка от зоната на изпадащите. Прогноза 1.


This post first appeared on Blog Not Found, please read the originial post: here

Share the post

Купа на Франция

×

Subscribe to Blog Not Found

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×