Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Sports Blogs  >  Blog Kanuragan Extrem sports Blog  > 

Blog Kanuragan Extrem Blog


kanuraganextrem.blogspot.com
Diskripsi metode praktis melatih ilmu tenaga dalam, olah kanuragan,olah kadigdayaan, olah spiritual, olah kebathinan, olah jurus dan ilmu hikmah, Ilmu Mistik bagi anda yang membutuhkan untuk menempah jatidiri sejati
JURUS PEDANG TANGAN NAGA KEMBAR (2)
2018-05-19 17:12
"Ontran-ontran prahara... Dateng Langit Negeri Amarta ... Agawe geger Dewa Sa-Suralaya..." Ekstak : Ilmu Tenaga Dalam Salam Persahabatan... Berikut ini merupakan klanjutan dari gerak&nb&hell…Read More
JURUS PEDANG TANGAN NAGA KEMBAR (1)
2018-03-18 16:12
"Pitik walik wis ora gelem sobo kebon... Amergo kebone wis podho malih dadi pagupon..." Ekstrak : Ilmu Tenaga Dalam Salam Persahabatan... Berikut ini merupakan seri kelanjutan dari seria… Read More
2018-01-26 17:52
"Wektu kang Siro lakoni ... Ora bakal bali ...  Amergo kuwi ... Siro kabeh njur nestiti ati-ati gondelan ati ..." Ekstrak : Ilmu Tenaga Dalam (Serian  : Beladiri Pedang Tangan)… Read More
INTERVAL ...
2017-10-30 17:08
SEGERA .... Di bulan Nopember 2017 Kelanjutan dari Seri Beladiri Pedang Tangan Yang akan Penulis wedarkan dari berbagai aliran Ilmu Tenaga Dalam dan Pernafasan yang "siningit"... J… Read More
2017-06-03 17:17
Beladiri Pedang Tangan "Hang Podho mbuka Pamikiran  kang Jembar ... Ben podho weruh jeruning Segoro ... Ben podho weruh luasing Angkasa Raya ... Kabeh mau mung ... Kun fayakuun Ilmun… Read More
2017-05-31 18:21
Beladiri Pedang Tangan "Hei Para Pendekar... Kalawan Siro sing Ngaku dadi Pendekar ... Sawangen Nasib Bongsomu ... Wis kelunto-lunto ngoyo rekoso ... Akeh bebaya pralaya-laya... Saka ontra… Read More
PUKULAN INTI SEMESTA (11)
2017-02-14 18:46
SARI LATIHAN PUKULAN INTI SEMESTA "Sedih pamikirane Simbah ... Ndeleng anak-putune podho serakah ... Seneng rebutan barang sing ora lumrah ... Bondo dunyo wis podho turah-turah ... I… Read More
PUKULAN INTI SEMESTA (10)
2017-02-10 17:30
Pukulan Inti Bumi "Kyai Semar mesam-mesem ... Ndelok Petruk sembahyang mujur ngalor ... Ndelok Gareng sujud karo jinjit ... Ndelok Bagong dzikiran karo ndoweh ..." Ekstrak : Ilmu Tenag… Read More
PUKULAN INTI SEMESTA (9)
2017-01-31 17:10
PUKULAN INTI ES/SALJU "Siro kang rumongso biso ... Ojo sok bebuko ngumbar swaro... Siro kang rumongso gedhe ... Ndak rumongso cilik ... Sakabehing iki mung titipane Gusti Kang Maha Kuwasa… Read More
PUKULAN INTI SEMESTA (8)
2016-11-30 07:05
PUKULAN INTI GUNUNG "Ayo Dhulur Kang Islam ... Monggo sami Ngislamaken ... Wong Islam Kang dereng Saget dados Islam" Ekstrak : Ilmu Tenaga Dalam Salam Persahabatan ...  Berikut… Read More

Share the post

Blog Kanuragan Extrem

×

Subscribe to Blog Kanuragan Extrem

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×