Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Löpning och nytt Redcord-program med "Bossel"


Sprang runt i Lugnetskogarna och finade mig efter dagens huvudpass; nytt styrkeprogram i redcord (eller TRX)

Hej fröknar!

Det är med stor stolthet som jag kan berätta att jag fått kört ett styrkepass med Jimmie "Bossel" Johnsson. Jag var nämligen sugen på att ta del av hans redcord-pass som han kör. Precis som jag föreställt mig innan så var det sjukt jobbigt! Det tar liksom på småmuskler som jag tycker är svåra att komma åt på annat sätt, men som jag anser mig behöva i mitt skidåkande. När vi träffades så var jag tydlig med att detta skulle vara ett seriöst pass och inte en massa lek, det var han mycket väl införstådd med.

Passet tog cirka en timme. Vi gick igenom och körde sex olika övningar, tre varv per övning och 8 - 20 repetitioner styck, ungefär. Det kändes fint i tricepz, mage, rygg och även ben efteråt. Helt perfekt. 

När vi kört klart så var jag ju såklart inte nöjd och ville springa en liten runda till. Så jag sa till Jimmie som var klar för dagen: "Jag som vill ha resultat tar väl och springer en liten vända extra". Fick en skaplig dräpare tillbaka: "Jag som redan har resultat kan väl gå hem då!". Det är ord och inga visor med "Bossel". Tack för träningen och genomgången!

Jag avslutade min träningsdag genom att springa upp bakom hoppbackarna, vidare upp emot Sjulsarvsstugan och sedan hem. Totalt blev det en timmes lugn löpning. Ett bra pass! 

Ska försöka köra detta pass ungefär en gång i veckan, tror det blir kanoners! Nu har jag 2,5 timmars träning till att stöka av innan denna veckan är över!


Tänk att övningar med egen kroppsvikt i några "löjliga" snören kan vara så jobbigt!
http://www.adamsteen.se/


This post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

Löpning och nytt Redcord-program med "Bossel"

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×