Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tränade ändå, dålig karaktär


Förlåt, Men Jag kunde inte låta bli att träna idag. Eftersom att helgens hinderbane-race ska vara på cirka tre minuter x två (prolog + final) och jag inte kört en löpintervall på längre än 40 sekunder. Plus att det skulle vara för nära inpå att köra imorgon, så kände jag att det var bäst att köra idag ändå. Kände mig också helt frisk.  

Som uppvärmning och nedvarvning Blev Det ett varsitt varv runt Kolgården. Två kilometer vardera, men det kan ni ju redan nu. Huvudträningen för dagen var som vanligt förlagd till Actic Britsarvet, där började jag med två stycken överkroppsövningar, chins och dips. 3 x 10 strikta på vardera. Har inte kört någon av dessa övningar på ett halvår, men jag kan inte minnas att dessa övningar någon gång känts så här lätta. Dessutom så har jag ju träningsvärk i överkroppen sedan gårdagens pass. Så nog har jag blivit lite starkare allt!

Efter dessa två övningar så blev det en snabb omgång SkiErg10 x 10 drag (10 lugna drag i vila), på motstånd 10. Siffror: 3,44 minuter, 169 snittpuls, 173 maxpuls. 

Avslutade gymsessionen med att köra två stycken treminutersintervaller på bandet, med två minuter i vila, 19,3 km/h (3,06 min/km) i fart och 0% lutning:

1:a - 175 snittpuls, 184 maxpuls

2:a - 176 snittpuls, 189 maxpuls

Löpbandet kändes förvånansvärt bra faktiskt!
http://www.adamsteen.se/


This post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

Tränade ändå, dålig karaktär

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×