Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dagsform (bättre förr), lånejacka, (o)motvind och tränat

Tags: annat sedan dagar

Här har ni den skrämmande sanning, färsk sånär som på någon timme. Resultatet av att inte ha ätit godis (+ANNAT) Sedan den 9:e april, vilket blir 26 dagar i dag. 73,3 visade vågen mig imorse, med ilskna siffror. Fan. Det var lite Annat sommaren 2016, när jag ständigt låg under 70 kilo och dessutom var deff. Nu harvar jag omkring med fettprocent och BMI närmare 25-30. Drömmer mig tillbaka:
Men men, man kan inte få allt här i världen. Jag är ju i alla fall stum och otränad, det är ju en egenskap även det. 

På tal om att få saker så glömde jag nämna jackan i gårdagens blogginlägg. Den har jag lånat av min kompis Simon Andersson sedan säkert 2013. Tack för lånet och jag behåller den nog några dagar till. 

Jag glömde också nämna att det igår för första gången på närmare två år inte blåste motvind i alla riktningar när jag åkte rullskidor. Kanske så var det på grund av att det regnade i alla riktningar istället?! 

Idag har jag börjat dagen med det sedvanliga: fasta, cykel till jobbet och löpning med skidprofilen (1,30 timmar, 13,75 km, 475 höjdmeter). En perfekt start på dagen helt enkelt och snart kommer dagens höjdpunkt: lunch! I eftermiddag ska jag staka en sväng. Hörs!Diggilo diggilej alla tittar på mig, när jag flyger i mina Hoka-skor!


This post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

Dagsform (bättre förr), lånejacka, (o)motvind och tränat

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×