Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Styrkepass med lite jogg


"Make Adam great again"

Jo men tjena!!

Tack för gratulationerna för mitt lopp igår, det värmer och det känns skönt att det går åt rätt håll. Jag skrev ju tidigare under säsongen att jag hade en tro och en plan på att jag i år skulle få en formtopp längre fram, ingen trodde väl egentligen på det, inte ens jag själv. Men samtidigt så vet jag ju att min axel ur led i mitten av oktober förstörde mer än vad man kanske kan tro, det blev ju trots allt 3-4 veckor utan rullskidor/skidor/stakning, men jag fick ju till annan bra träning för hjärta och lungor på löpband och cykel. Men det är ju viktigt att träna på det man vill bli bra på, helt klart. På slutet har det känts som att jag har både mer klipp i stakningen och mer ork, härlig känsla. Skönt att kroppen svarar bra på träningen och så vidare. Bla bla bla, massa svammel. Lite annat ljud i skällan än för någon vecka sedan när jag var "sämst i Sverige".

Idag så sprang jag med Amanda, Boss, Alfons i vagnen och Alfons mormor till gymmet. Där lämnade dom av mig och fortsatte hem, jag gick ner i gymet och körde följande:

- Komplexfemman (höga drag, ryck, thrusters, good morning och lutande rodd) 20 kilo + 30 Kilo (6 reps per övning).

- Frivändningar från knäna, (hang power clean) -(Uppvärmning 10 x 20 kilo - 6 x 30 kilo - 4 x 40 kilo) 10 x 2 stycken, 45 kilo, start varje minut.

- Tre set (start var tredje minut) av: 3 x 40 kilo frontsquats (explosivt upp) - 3 x upphopp på bänk (cirka 45 cm) - 6 x chins L-sit

- Tre set (start var tredje minut) av följande tre övningar i TRX-band: 12x Från plankposition upp på händerna ("stakövning"), 8 armhävningar och sedan bendrag, 10 rodd. 

Avslutade med att springa hem, totalt blev det 35 minuter och 6 kilometer, jag sprang med ett par dubbade icebugs, under styrkan körde jag i strumplästen. Precis som förra veckan så känns det inte så farligt detta styrkepasset, men det tar på ett bra och rätt sätt känns det som, perfekt i säsong alltså. This post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

Styrkepass med lite jogg

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×