Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Fy fan vilket helvetesföre


Bedrövligt är bara förnamnet. Det var en ren och skär plåga att åka skidor idag. Givetvis berodde det ju till 85% på det oerhört röviga tövädret med plus 3-4 grader, stormvindar och regn. Resterande 15% var på grund av de värdelösa spåren som dom ständigt lyckas få till i Bergebo. Idag var det lika illa som vanligt, eller snäppet värre. Nog gnällt i detta inlägg nu, kanske.. 

Jag tog mig igenom det planerade passet i alla fall, även om jag hade problem att komma upp i puls. Till största del för att jag knappt kom framåt i blötsnön och den ständiga motvinden. När det är såhär tungfört är det inte direkt någon fördel att ha träningsvärk och trötta muskler, fick inget gratis. Det som kördes på dagens pass var i alla fall:

- 15 Minuter uppvärmning, inklusive fem impulser.

- 5 block á 15 minuter med 3 minuter något hårdare intensitet än långlopp - 3 minuter i AII-intensitet - 3 minuter något hårdare intensitet än långlopp - och så vidare. 5 minuters vila mellan blocken

- 10 x 60"-60". Planen var max men jag fick inte upp någon speed, kraft eller puls, men så kan det vara ibland. 

Totalt var jag ute i 2,15 timmar och på den tiden med mestadels flack åkning och mycket hög intensitet så hann jag endast 34 kilometer, trots att jag åkte på tävlingsskidor. Så ni kanske förstår att det inte bara var glada tankar och rosa moln inne i min skalle..  

Såhär var pulskurvan för dagen:


Hoppas att vi får sova för Alfons inatt nu bara.

Hörs imorgon!
This post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

Fy fan vilket helvetesföre

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×