Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vloggers


Alfons blir mer och mer med i matchen för varje dag som går. Nu kan han greppa saker med händerna, han tycker mycket om att ha dessa händer i munnen,  med den munnen gör han en massa olika roliga ljud som med lite fantasi nästan liknar tal och han kan skratta!

Tjo folkens.

Morgon igen och åter dags för ett skidpass. Planen för idag blir stakning i Bergebo. Hoppas på skapliga spår för en gångs skull, så att man Kanske Kan få stå i fartställning och inte staka utför i åtminstone en backe.. 

Jag håller ju på med den här töntiga bloggen och har väl snart gjort det i tio år, började ju i oktober 2008. Mycket vatten har runnit under broarna medan jag skrivit mina 8130 inlägg. En del av er hatar mig, någon Kanske gillar mig och så vidare. Jag gillar dock att skriva, att få skriva av mig, att gnälla här på bloggen är något jag också tycker om, det gör att jag kanske kan släppa lite problem i vardagen. Jag kommer nog fortsätta blogga en lång tid framöver också, även om jag har sett att det blir alltmer populärt med att videoblogga, eller vlogga som det så coolt heter. Jag följer sedan tidigare två stycken som gör bra vloggar och det är: Johannes Høsflot Klæbo och Jens Burman, tryck på namnen för att komma till deras Youtube-kanaler. Nu har jag också noterat att Anton Karlsson från Lager 157 ski team har startat en vlogg, spännande! Troligen är det inget för mig, jag har ingen aning om hur man redigerar dessa filmer, jag har ingen kamera och så vidare. Men vem vet framöver?!


This post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×