Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nyårsintervaller i bedrövliga spår


Tjenare.

Idag har jag varit ute i skidspåret med Adam Larsson igen. På väg dit var jag vid gott mod Trots träningsvärk från gårdagens gym. Det ”goda modet” blev totalt bortblåst i samma sekund som jag tog dagens första stavtag: en decimeter blöt nysnö och ospårat. Vad håller dom på med i Bergebo?! Det var nätt och jämt att jag tog mig framåt för att möta upp Adam halvvägs nere i Medväga. På något konstigt sätt lyckades vi åtminstone vända misären till något bra, trots att jag på första tröskelintervallen hade en snittpuls på 146(!) och jag som hatar att ha låg puls. 

Stakintervaller stod på programmet i alla fall och vi körde såhär:

- 6 minuter tröskel 

- 1-2-3-4-3-2-1  minuter, körde i princip allt som fanns i kroppen. 2-4 minuters vila. Vi höll mestadels till på Igeltjärnsvägen, där började det bli lite glatt och således lite lättare spår. Lyckades skrämma upp pulsen i 176, trots att jag är sliten, det är jag nöjd med!

- 8 minuter tröskel, här snittade vi faktiskt 23,3 km/h, vi hade nog kunnat ligga i rygg på en lugn distanstränande rullskidåkare utan problem med det snittet! 

Fått till hårda och rätt bra pass på slutet. Hoppas formen kommer också! Fick ihop drygt 13 timmar träning denna vecka, stabilt för en före detta motionär. 

Gott nytt år på er! 


This post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

Nyårsintervaller i bedrövliga spår

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×