Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

En tyngre premiär
Det var ju i alla fall fint att få tävla i soluppgången, inte var dag man får det! Någonstans där upphör väl det positiva med dagen. Men jag ska försöka hålla mig någorlunda obarnslig när jag summerar detta loppet. 

Nervös som vanligt inför tävling, blir svag muskulärt och är inte alls trygg i situationen. Tvekar på mig själv, min gjorda träning och på min kapacitet. Bara där är jag ju slagen. 

När starten gick så tryckte jag på så gott jag kunde. I stakfria zonen var det rätt jobbigt att saxa, här tror jag att jag totalt under loppet tappade 20-30 sekunder, mot om jag fick åka som jag ville. Inte bara under zonen, Men Det tar ju en del energi också och dessutom går det långsammare. Nog snackat om den. 

Jag tyckte jag gjorde ett ganska jämnt lopp och höll väl någorlunda fart under alla varven. Plockade några placeringar mot slutet. Men jag har ingen riktig fart och jag tyckte både kropp & skidor inte var helt hundra. Borde ju inte bli sämre om jag får lite tävlingar i kroppen i alla fall. Har ju varit i denna situation med värdelösa lopp otaligt många gånger. 

Placeringen för idag blev 67:a av 113. Ni hör ju själv nivån, skandal. Men det vore väl idioti att ge upp bara för ett dåligt lopp, det borde kunna vända, trägen vinner! 

Siffror från klockan:

42,07 minuter (41,20 tävlingstid)
14,68 kilometer
169 snittpuls (på tok för låg)
180 maxpuls (på tok för låg)
20,9 km/h snittfart (som en sörlänning på lugn distans)
350 höjdmeterThis post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

En tyngre premiär

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×