Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dessa sjukhusbesök...
En bildserie från gårdagens och nattens akutbesök 

Vi blev ju tillsagda av BVC att åka till akuten igår. Klockan 17,45 kom vi dit, efter en ganska kort tids väntande kom vi in och blev sedan intagna på ett rum. Därefter blev det en lång väntan tills läkaren kom, vidare väntan på att få ta blodprover på Alfons, mer väntan att få svar och ytterligare väntan för att få beskedet att dom inte hittar något fel på Alfons och att vi kunde åka hem igen.. Dom misstänkte men avfärdade därefter förstoppning, utan att ha testat ett lavemang. Dom kom fram till att det troligen är kolik. Värda besök alltså.. Denna gången gick det i alla fall bra för Alfons att ta blodprover och ironiskt nog så var han lugn mer eller mindre hela akutbesöket.

Klockan 01,30 var vi i alla fall hemma igår idag och klockan 07,00 var det uppstigning. Konstigt nog var jag inte så speciellt trött när klockan ringde, det kommer väl kanske senare. Detta var nog den första cykelpendlingsmorgonen i minusgrader, rätt härligt och uppfriskande faktiskt. 

I eftermiddag så väntar det en ny succéträning på favoritgymet Actic Maserhallen. Planen för denna gång är återigen löpintervaller. Tror jag har en skaplig plan i huvudet för både eftermiddagens och resten av veckans träning. 


This post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

Dessa sjukhusbesök...

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×