Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

En sjukhusdagbok (från det kommunistiska landet)


Sötaste


Under gårdagen så gick vi i alla fall ut en sväng. Skönt att komma ut ur sjukhusbubblan. Vi gick till Ica Maxi för att handla lite mat, men också för att få lite luft och miljöombyte. Det var rätt skönt kan jag lova. 

Förutom det så har vi i princip bara suttit inne på rummet och sträckkollat serier. Jag börjar bli rätt dåsig och seg. Vill träna och behöver det. Men samtidigt vill och orkar jag inte riktigt. Vi får se, vi tar dagen som den kommer. Viktigast med Alfons och att han mår bra, samt får den behandling han behöver. Det är ingen fara vad vi vet, utan allt rullar på bra. 

Inatt blev jag väckt klockan 00,30 (hade faktiskt lyckats somna i den osköna och väldigt smala sängen) av en sjuksyster. Alfons och Amanda var i ett annat rum bredvid, Amanda behövde mitt stöd då hon var uppriven över att Stackars Alfons skrek som en galning. Blodkärlet där infarten för medicinen var hade spruckit och gått sönder, så dom behövde hitta ett nytt kärl. Det tog cirka 90 minuter och stackars Alfons var alldeles röd och svettig. Jag som vid 3-4 tillfällen har svimmat på sjukhus (vid egen provtagning, när mormor låg inlagd och när jag skulle göra ett arbets-EKG) började efter en stund att bli yr i huvudet och må riktigt illa, så mitt stöd var väl inte alltför bra, men jag var ju nära i alla fall. 

Det blev till slut sömn för mig, skapligt bra. Men stackars Amanda har inte sovit mycket sedan Alfons föddes egentligen. Eller inte den sista månaden som gravid heller. Stackaren. 

Vi försöker hålla modet uppe och än så länge går det bra i alla fall. Tack för alla hälsningar! 

Avslutningsvis så måste jag ta upp det här med Vänsterns förslag att höja schablonbeskattningen av ISK-konton. Vilket betyder att den här kommunist-sosse-regeringen sänder ut signaler att det är sämre att spara än att låna. Man ska alltså höja skatten ytterligare på redan beskattade pengar. Det är sjukt. Ännu mer sjukt är det att folk röstar på dessa tomtar. Dom har i veckan skrämt iväg Nordea till vårt östra grannland. Vad kommer härnäst?! Öppna upp gränserna, höj skatten och dela ut mer bidrag! Sen kan vi ändra våra profilbilder på Facebook till något i regnbågens färger, eller addera en flagga så kommer allt lösa sig. 


This post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

En sjukhusdagbok (från det kommunistiska landet)

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×