Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Gräver efter motivationen


Bild från förra årets lilla-SS på Lugnet, med Adam Larsson i ryggen. Det börjar bli en vana det här med att fälla ut skate-benen. Som tidigare nämnt har jag nog Aldrig känt mig så bekväm i skaten som detta år. Och innan denna skidsäsong så har jag aldrig kört så lite skate på rullskidor. Sjukt hur det kan vara. Kanske får jag sluta staka och bara köra skate kommande försäsong, för att på så vis bli än bättre på just stakningen?! 

Har haft två vilodagar nu. Eller ja, igår var det jobbigare än någon träningsdag ever; målade sovrumstaket med Amanda. Så sjukt jobbigt. Som jag sa till henne; jag lagar hellre mat än detta och jag åker hellre Vasaloppet varje dag än att måla tak. Då förstår ni vilket jävulskap det är!? Värker skönt i axlarna idag. 

Tänkte försöka ta tag i mitt liv genom att träna idag. Planen är att köra gym och sedan åka skidor. Måste gräva jävligt djupt för att hitta någon som helst motivation till att ta mig igenom träningen nu. Ser mest fram emot några lugna dagar och veckor utan träning och tid till återhämtning  Mest mentalt tror jag faktiskt. Har varit slitsamt med pusslet kring jobb, träning, resor och tävlingar. Men samtidigt jävligt värt det med tanke på denna säsongs utdelningar! Det är väl egentligen bara Vaslopppet som var riktigt dåligt, nästan alla andra tävlingar har jag ju åkt bra i. 


This post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

Gräver efter motivationen

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×