Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Slutat blogga och träna?

BloggerImage

Såhär såg det ut i tröttstugan nyss, redo för träning och nya stordåd

Har jag Slutat Blogga tro? Eller har ni ens saknat mig? Jag skulle ju höra av mig igår, men det blev inte riktigt så. 

Efter gårdagens inlägg har följande hänt:

BloggerImage
BloggerImage

Studiebesök på Skistart i Älvdalen, där fick vi en lektion i Skimateria-produkterna, dessutom så köpte jag ett par nya Fischer Twin Skin, äntligen! Förstklassig service på det företaget. 

Vi kom sedan upp till Idre Fjäll och kag gav mig ut på ett klassiskt pass. Åkte ett varv runt fjället med bedrövligt fäste (hade vanliga klassiska skidor, av någon outgrundlig anledning). Fästet var inte bara bedrövligt, det högg också i de isiga spåren. Nervsammanbrottet var en hårsmån från att sippra ut. Åkte tillbaka till vallavagnen och bytte till skateskidor för att staka resten av de planerade tre timmarna på passet. Dessa skidor gled så oerhört dåligt istället. Skoj. Fick i alla fall ihop tre timmar. Kände mig inte så pigg, hade omkring 80 i puls på platten, i vanlig distansintensitet. För att jämföra med tisdagen, då jag hade drygt 160 när jag joggade uppför med en upplevd lägre intensitet. Helt sjukt. Mitt hjärta kan ju inte må bra?! 

BloggerImage

Ett suddigt försök till träning igår

Efter passet igår så gick jag tillbaka till stugan, åt middag och kraschade sedan i sängen där jag somnade omedelbart. Blev väckt av min rumskamrat klockan 22 när han kom tillbaka från sin träning, därefter hade jag det väldigt svårt att somna om. 

Imorse när alamret ringde klockan åtta så gav jag fan i det. Blev uppgång klockan 09,45 istället. Totalt förstörd, helt slut. Så jag valde att stanna kvar i stugan istället. Kul liv. Har alltså haft en grym försäsong där träningen flutit på kanon, och sen har allt bara gått utför från att jag började jobba i höstas igen. Det är inte riktigt värt att jobba känner jag, får inte in många kronor, trots att jag inte gör annat än att vara där upplever jag det som. Sen ska jag stressa hem och försöka få till bra träningar och därefter vidare till grannkommunen för något annat att greja med. Det har varit väldigt stressigt för mig på slutet, har väldigt svårt att varva ner och när jag försöker sova så ligger jag bara och tänker på träning och andra saker jag ska göra framöver. Igår kväll så tog det stopp helt och även idag känns det lika illa. Jag känner mig absolut inte sjuk, bara väldigt trött och seg. Så idag blir det vila. Åtminstone nu på förmiddagen. 

Får se hur det känns i eftermiddag. Får försöka varva ner och gå på känn. Ska försöka fundera ut om det också är möjligt att utveckla mitt eget företag, så jag slipper vara anställd också. Mycket funderingar. Men det ska nog vända. Jag får försöka se tillbaka på en väldigt bra träningsperiod och även att jag är lyckligt lottad med en bra tjej som jag tycker om och som får mig att må bra. 

Simma lugnt så länge!


This post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

Slutat blogga och träna?

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×