Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Living in a crime scene

BloggerImage

Såhär ser det ut nuförtiden där jag spenderar min tid när jag ej jobbar eller tränar. Lite roligt ändå, ibland kan det räcka med att åka för att handla, när man kommer tillbaka så har Amanda börjat med något nytt projekt. Ständig rörelse och aktivitet där

Gårdagen var en härlig vilodag. Men vilodagar nuförtiden ter sig lite annorlunda än vilodagar förr om åren. Blir inte så mycket tid till soffan. Men Det är skönt att ha något att göra, jag trivs ändå med livet nu, har en fin harmoni och ett lugn i kroppen. Det är inte fel kan jag lova. Visst blir man lite irriterad, less och trött ibland, men det får man ju leva med och lära sig tackla på bästa sätt. 

Efter jobbet igår så hämtade jag matlådor och min pulsklocka. Därefter drog jag till Borlänge för att handla avfettning till bilen. Hemma hos Amanda så började vi med en hundpromenad, vidare så blev det en kort snickring, lite plock av tvätt, installering av pulsklockan, biltvätt och en snabb vaxning av min kära benz. Lite bokstavskombinationer måste jag ha, för jag vill i största möjliga mån alltid ha bilen tvättad och fulltankad, samt städad lägenhet. Pedant eller psykopat. Vem vet?! 

Idag så ska jag faktiskt träna i borlänge igen, kring 15,30-tiden så sticker jag och Adam Larsson ut på en löptur. Det blir nog så bra det!

BloggerImage

Benzen

BloggerImage

Fick lov att ta en bild i samband med biltvätten igår, tyckte för en gångs skull att benet såg deff ut


This post first appeared on Adam Steen - Levnadskonstnär, please read the originial post: here

Share the post

Living in a crime scene

×

Subscribe to Adam Steen - Levnadskonstnär

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×