Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Stelele zburatoare in 2012, anul Dragonului de Apa

Dimensiunea temporala a filozofiei Feng Shui, ne ajuta in fiecare an sa descoperim harta migratiei Chi-ului, celor 9 stele zburatoare, si in functie de energia cu care aceste stele zburatoare ne afecteaza mediul in care locuim sau ne desfasuram activitatea, sa corectam sau sa activam aceste influente.
Aceasta diagrama intra in viguare incepand cu 4 februarie 2012, moment la care remediile si activatorii pentru cele 9 stele zburatoare, trebuiesc deja afisate in cele 9 sectoare.
Pentru a va fi mai usor am sa impart analiza lor in cele 2 categorii:
1. Stelele zburatoare care ne aduc energii nefaste
2.Stelele zburatoare care ne aduc energii benefice


                                         1.   STELELE ZBURATOARE NEFASTE
MARELE CINCI GALBEN sau WU WANG, migreaza anul acesta in palatul de SUD-EST
Este una dintre cele mai temute stele zburatoare, ale carei energii ne afecteaza viata, aducandu-ne tot felul de ghinioane si nenorociri. Este o stea de pamant care aduce cu ea pierderi financiare, obstacole, tragedii, accidente si ghinioane. Aceasta stea afecteaza in primul rand pe fiica cea mare din familie. Daca aveti cumva dormitorul sau camera de zi in aceasta zona, este bine sa va mutati in acest an, din acest sector si sa incercati sa pastrati in aceasta zona liniste (nu trebuie sa aveti aici televizor sau sa ascultati muzica), si sa nu faceti renovari in acest an in sectorul de sud-est. Vor fi afectati de aceasta stea si cei nascuti in anul Dragonului sau al Sarpelui.  Sud-Estul este palatul prosperitatii si prin urmare aceasta stea va exercita o influenta negativa asupra bogatiei.
Remedii:
Breloc dubla padoda a celor 5 elemente

Clopotel metalic cu 5 nivele si 6 tije metalice, goale pe  interior

Ventilator care transforma energiile negative si alunga ghinioanele

Pagoda celor 5 elemente

Trinity pagoda celor 5 elemente


Cei nascuti in anii: Dragon si Sarpe, trebuie sa poarte asupra lor tot anul, un breloc cu pagoda celor 5 elemente. In aceasta zona in afara de multa liniste, trebuie sa inchideti si luminile, sa scoateti toate obiectele de cristal de aici. Daca intrarea dvs. in casa ( sau la servici ) se afla in acest sector, pe langa remediile mentionate mai sus puteti remedia, punand mai multe plante.
Produse feng shui: http://www.magazine-online.ro/carmenlache/ http://www.gifts.allshops.ro/ http://www.carmenlache.shopmania.biz/ Comandati studiu personalizat si analiza feng shui, la adresa: [email protected] Pret: 168 RON


This post first appeared on Universul Feng Shui, please read the originial post: here

Share the post

Stelele zburatoare in 2012, anul Dragonului de Apa

×

Subscribe to Universul Feng Shui

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×