Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

2019, ANUL MISTRETULUI DE PAMANT


In data de 5 februarie 2019, am intrat in Anul Mistretului de Pamant. Ne vom afla sub influenta acestui an, pana pe data de 25 ianuarie 2020, cand va incepe anul Sobolanului de Metal.
Toti astrologii spun, ca va fi un an bun pentru toti, cu un climat excelent pentru afaceri; oamenii se vor simti cumva eleberati de poveri, mai liberi, iclinati catre comunicare, relaxare, vor fi mult mai politicosi si plini de compasiune. Toate aceste trasaturi sunt aduse in viata noastra de acest minunat animal care guverneaza acest an.
Va fi un an bogat in evenimente mari, fastuase, presarat cu emotii intense.
Vom fi mai optimisti, mai increzatori, mai indulgenti, mai sentimentali.
Vom elimina incet, incet din viata noastra, agitatia si stresul. Vom vedea partea plina a paharului!
Suntem deschisi spre comunicare, ne vom face noi prieteni si relatii.
Mistretul aduce acest suflu nou de primavara si ne determina sa ne relaxam mai mult, sa facem calatorii, sa nu mai fim egoisti, sa lasam polemicile si discutiile contradictorii deoparte si sa fim mai toleranti cu cei din jurul nostru si cu ideile lor.
Mistretul de Pamant, este prin natura lui, foarte creativ si inventiv
In relatiile de cuplu, iubirea patimasa, pasiunea, sinceritatea, prietenia, colaborarea, vor fi in acest an la loc de cinste. Mistretul de Pamant, va legaliza multe cupluri, vor fi multe nunti in acest an.
Si din punct de vedere financiar, va fi un an bun, dar numai pentru cei cinstiti si dispusi sa faca eforturi substantiale pentru bunastarea lor si a famililiilor lor, pentru cei creativi care doresc proiecte de durata, bine gandite.
Pentru a face economii in acest an, cumpatarea este o caracteristica fundamentala, cand vine vorba de stabilitate financiara.
In acest an este de preferat sa nu faceti imprumuturi mari si investitii care va pot sufoca. Se incheie un ciclu de 12 ani, este de preferat sa gandim proiecte importante, pe termen lung, pe care sa le incepem la anul, cand incepe un nou ciclu.
Acestea fiind spuse, sa ne bucuram de acest an si sa incercam sa ne incarcam sufletul de lucruri bune si frumoase, de optimism si speranta, de compasiune si bucurie.

Va doresc un an bun, cu sanatate si prosperitate!


This post first appeared on Universul Feng Shui, please read the originial post: here

Share the post

2019, ANUL MISTRETULUI DE PAMANT

×

Subscribe to Universul Feng Shui

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×