Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

ZODIAC CHINEZESC - 2019

Sobolanul este inconjurat de energii iubitoare iar popularitatea lui este in crestere. Acest semn zodiacal este cateodata dificil, pentru ca sunt perfectionisti si vesnic nemultumiti de ei insisi. Pot realiza intr-o zi, cat realizeaza altii intr-o saptamana. Isi pot transforma rapid viata in succes, daca exista determinarea.
Castiga bani cu munca si seriozitate, dar sunt si risipitori, cheltuiesc cu multa usurinta.
Sunt loiali si devotati familiei.
Anul acesta Sobolanul se afla pe steaua 4 a cuplului si realizarilor. Va straluci in cariera!

Bivolul se bucura de un an bun, plin de succes. Are forta si pofta de viata.
Ei sunt muncitori si determinati sa duca la bun sfarsit tot ceea ce incep. Isi proiecteaza standarde inalte si sunt critici cu cei care nu vad lucrurile ca ei. Cand sunt nervosi pot deveni impulsivi. Sunt foarte buni observatori si au o memorie ramarcabila. Sunt responsabili, rabdatori si loiali.
Anul acesta Bivolul este afectat de steaua 2 a bolilor. Aveti grija la sanatate si purtati cu voi o amuleta cu Wu Lou.

Va simtiti puternici si aveti o energie debordanta. Tigrul are o nestavilita pofta de viata. Averile il lasa rece, dar se da in vant dupa aventuri care-i pun puterile la incercare. Isi ia deciziile in functie de impulsul de moment. Este neinfricat si ii mobilizeaza si pe cei din jurul sau. Are proiecte ambitioase si cauta cu orice pret sa evadeze din monotonia de zi cu zi. Este iubitor de libertate, creativ, carismatic, cu aptitudini de lider. Este anarhic si lipsit de ierarhii.
Nu concepe munca fara pasiune si este increzator in norocul lui si in intuitia care-l caracterizeaza. Este foarte generos si nu ar refuza niciodata sa acorde ajutorul celor care au nevoie de el. Are un caracter nobil si pur si simplu "straluceste", nu ai cum sa nu-l remarci.
Anul acesta, Tigrul este afectat de steaua 2 a bolilor si trebuie sa poarte tot anul o amuleta cu Wu Lou. Va afecteaza si Marele Duce Jupiter, asa ca purtati cu voi o moneda Tai Sui.


Inca de la inceputul anului va simtiti inundati de energia stelei 6 a ajutorului ceresc si pofta de viata a pus stapanire pe voi. Va simtiti plini de energie.
Iepurele este asezat, calm si realist. II place sa aiba locul lui in care se retrage in liniste, atunci cand il oboseste zarva din jur. Nu suporta dezordinea, certurile, zarva, ura. Este extrem de curtenitor si elegant, un bun prieten care stie sa asculte. Este erudit, ii place sa citeasca si sa se informeze, are o minte ascutita si este un bun negociator in situatii de criza.
Este independent si se descurca bine si din punct de vedere financiar. Va simtiti fericit/a langa cineva tandru, care nu este nici posesiv, nici gelos, nici impulsiv.


This post first appeared on Universul Feng Shui, please read the originial post: here

Share the post

ZODIAC CHINEZESC - 2019

×

Subscribe to Universul Feng Shui

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×