Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Diagrama Stelelor Zburatoare in 2018 - Anul Cainelui de Pamant

Anul Cainelui de Pamant (2018), este un an in care putem consolida tot ceea ce am inceput deja, pentru ca ne gasim energia necesara pentru imbunatatirea proiectelelor noastre. Este un an in care putem gandi proiecte noi, ne putem face planuri, dar nu este un an bun pentru decizii importante sau demararea unor proiecte noi. Nu este un an bun pentru schimbarea locului de munca. Fiind un an dublu de Pamant, ne ofera o multime de resurse si oportunitati, dar nu are forta de a ne ajuta ca lucrurile sa se intample. Rezultatele muncii noastre, nu vor aparea rapid, ci cu multa munca, intelepciune, modestie si compasiune fata de cei ce ne inconjoara. Anul aduce beneficii urmatoarelor semne zodiacale: Bivol, Tigru. Iepure. Dragon, Maimuta, Cocos si Caine, deoarece vor gasi claritate si viziune pentru a obtine cat mai multe beneficii in Acest an.
A doua jumatate a anului va fi mai buna, pentru cei care au fost rabdatori si muncitori, pentru ca vor vedea rezultate spectaculoase.
Sobolanii si Mistretii (semne de Apa) vor trebui sa munceasca in mos deosebit, pentru ca nu au forta interioara si exterioara, care sa faca fata elementului dublu de Pamant al anului.
Deoarece elementele anului sunt dezechilibrate, vom fi tentati sa facem multe lucruri, desi energia noastra va fi scazuta, in special vom avea tendinte exagerate pentru proprietati (de bunuri mobile si imobile). Nu este deloc indicat ca in acest an sa facem investitii pentru o locuinta noua sau o masina noua.
Lunile August si Septembrie ii avantajeaza foarte mult pe barbati (stapanul casei - tatal), sa aiba succes financiar si sa-si rasfete familia. Este indicat ca toti barbatii sa poarte in acest an, obiecte din aur sau amulete metalice, deoarece Metalul in acest an este cheia succesului, pentru sporirea bogatiei si bunastarii materiale.
Pentru a va spori norocul de castig, amplasati in coltul de N-V al camerei de zi : 2 Caini Fu, monezi, pietre si lingouri.

Pentru a va spori norocul de succes, puteti plasa pe biroul de lucru, o statueta a Regelui Gesar, calare pe un cal, cu cele 13 semne de apartenenta.
Pentru a aduce armonie in familia voastra, amplasati in coltul de N-V, cei 8 Nemuritori ( ei sunt benefici si pentru stapana casei - mama).


Toti cei care au pozitii de conducere, sunt manageri, directori, antreprenori, pentru a-si consolida perspectivele in cariera si a avea succes, ar trebui sa poarte cu ei, tot anul Amuleta de Jad A Imparatului Cerurilor; aceasta amuleta le va aduce in preajma persoane care-i pot ajuta sa avanseze, mentori.

Cei nascuti in anul Maimutei, trebuie sa-si puna pe biroul de lucru, o Maimuta calare pe Cal, pentru a-si spori norocul in toate domeniile de activitate.

Diagrama Stelelor Zburatoare in 2018, Anul Cainelui de Pamant


Noua diagrama intra in viguare incepand cu 4 februarie 2018. Pentru a beneficia de norocul acestui an, este vital sa actualizati Feng Shui-ul casei voastre.

Remedii pentru combaterea stelelor negative:


Steaua 3 a certurilor se muta in acest an in N-E
Aceasta stea aduce de obicei cu ea, multa ostilitate, certuri in casa, violenta si confruntari la locul de munca.
Remedii:
-statueta cu Buddha Vesel cu hainuta rosie
-Stupa Aurie
-Pagoda cu 9 niveluri
-Breloc cu 3 sori
-Amuleta cu 6 monede chinezesti, legate cu fir rosu
-Nod Mistic din matase, rosu
-Amuleta cu mar de culoare rosie
-Amuleta pentru pace, cu soare si pasare

Pentru cei care nu vor sa foloseasca remediile care apartin culturii chinezesti, in acest sector, puteti varui peretii in alb, puteti aseza o sfera de cristal de culoare rosie, pernute decorative rosii, grena sau portocalii, veioza cu suport din metal si abajur alb, violet sau rosu, sau o icoana cu Arhanghelii Mihail si Gavril, cu Iisus Christos si Sganta Fecioara Maria

Steaua 2 a bolilor, se muta anul acesta in V
Aceasta stea aduce cu ea boala, reduce puterea fizica si psihica... ne vlaguieste.
Remedii:
-Wu Lou din metal
-Clopotei de vant, din metal, cu 6 tuburi (goale pe dinauntru)
-statueta cu Buddha Vesel auriu, care poarta cu el un sac si in mana un Wu Lou
-Stupa aurie

Pentru cei care nu vor sa foloseasca remediile care apartin culturii chinezesti, varuiti peretii in acest sector in alb, etalati o icoana argintata cu ingeri, plasati aici o cutiuta muzicala, folositi obiecte decorative  in culorile: alb, auriu, argintiu. Tot aici puteti decora cu veioze cu lumina puternica, cristale si decoratiuni de culoare: roz, galben si portocaliu. Aici puteti avea si TV-ul.

Steaua Marelui 5 Galben si Cele 3 Ucideri, se muta in acest an, in N
Acest sector este dublu afectat in acest an. Marele 5 Galben numit si Wu Wang, este o stea a ghinionului, care aduce cu ea, boli, necazuri, munca exesiva, probleme neasteptate, schimbari bruste de situatii, pierderea oportunitatilor, necazuri in cariera, si obtinearea cu greu a banilor. Daca aveti usa principala a casei in acest sector, remediati neaparat situatia, pentru ca are de suferit intreaga familie. Cele 3 Ucideri, va mai aduc in plus si conflicte cu cei care "va injunghie pe la spate" (barfe, inselaciuni).
Remedii:
-Pagoda celor 5 elemente
-Pagoda cu 7 niveluri
-Stupa aurie
-Nod Mistic de culoare alba
-Cei trei Intelepti: Luk, Fuk, Sau
-Clopotei din metal, cu 6 brate
-Sabia de monede
-Cei 3 Lei rosii

Pentru cei care nu vor sa foloseasca remediile care apartin culturii chinezesti, pereti albi in camerele din sectorul nordic, icoana argintata cu ingeri sau Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril, Bol metalic cu apa statica, decoratiuni din metal (alb, argintiu si auriu)

Steaua 7, a jafurilor si pierderilor materiale, ocupa in acest an, sectorul de E
Actiunea nefasta a Stelei 7, se manifesta sub forma de accidente, furturi, pierderi materiale. pierderi de bani, pierderi de obiecte, pierderea sanatatii.
Remedii:
-Buddha cu hainuta rosie
-Cuplul Rinocer si Elefant, albastrii
-Placheta Antifurt
-Dragon albastru

Pentru cei care nu vor sa foloseasca remediile care apartin culturii chinezesti, folositi in acest sector pereti si decoratiuni violet, icoane cu Arhanghelul Mihail si Ingeri Pazitori, un vas cu apa statica, decoratiuni in culorile: albastru, negru, violet. In acest sector nu trebuie sa faceti renovari, in acest an.

This post first appeared on Universul Feng Shui, please read the originial post: here

Share the post

Diagrama Stelelor Zburatoare in 2018 - Anul Cainelui de Pamant

×

Subscribe to Universul Feng Shui

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×