Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

2018 - Anul Cainelui de Pamant

Tags: anul pamant acest


Conform astrologiei chinezesti, anul 2018 este anul WU XU al Cainelui de Pamant. Noul an chinezesc 2018, va incepe pe data de 16 februarie 2018 si se va incheia pe data de 4 februarie 2019. Influentele noului an chinezesc se resimt inca din a doua jumatate a lunii ianuarie. In acest an, Anul Nou Chinezesc, cade pe data de 16 februarie, o zi care vine dupa ziua Chunului, astfel ca in acest an lipseste prima zi de primavara, de aceea este un an in care nu trebuie sa luam decizii importatnte sau sa ne extindem afacerile, pentru ca lipseste imboldul primaverii, care ne ofera energia noilor inceputuri. Chinezii fac aceste aprecieri in functie de Anul Nou Solar, care marcheaza "Lap  Chun" sau Ziua de Primavara - data care este asociata cu migratia Stelelor Zburatoare conform graficului feng shui anual si aceasta data este in fiecare an pe 4 februarie.
In 2018, salutam cainele pamantesc yang, un semn relativ docil, care sugereaza un an de crestere stabila si sentimente ascendente pentru pace si armonie. Este un an in care incercam sa ne facem cat mai multi prieteni si relatii, un an in care putem construi planuri pentru viitorul apropiat.
Fiind un an dublu de pamant, este un an de risc.
In astrologia chineza, BaZi, Cainele este un semn zodiacal masculin, format din 3 tulpini ascunse: tulpina sa principala este pamantul yang, celelalte 2 sunt, focul yin si metalul yin. Aceste elemente ne influenteaza talentele ascunse si subconstientul. Cainele este semnul zodiacal care incheie anotimpul de toamna si marcheaza momentul in care elementul metal intra in declin.
Acest an va fi un an al dialogului, sensibilitatii, emotiei si empatiei. Este considerat un an bun pentru cei care-si cauta perechea in viata, pentru cei care doresc sa aduca pe lume un copil. Pamantul este asociat cu longevitatea, autocontrolul si stabilitatea iar cei nascuti in acest an vor avea parte de mult noroc si lucruri bune in viata lor.
Fiind un an dominat de semnul Pamant, 2018 este legat de culoarea Galben, care este culoarea norocoasa a acestui an.
Anul Cainelui de Pamant, va aduce fericire si sciziune in acelasi timp. Acest an va aduce armonie in viata de familie, dragoste pentru tara si o neclintita fidelitate pentru orice cauza pe care dorim s-o sprijinim, in acelasi timp dorinta de dreptate, va duce la confruntari majore. Vom deveni mai idealisti cu vederile noastre, sustinand proiecte grandioase. Vom fi usor indepartati de puterea banului, vom restabili sensul valorii si ne vom cizela virtutile. Va fi un an in care cei mai multi dintre noi vom redescoperi speranta. Este un an bun pentru o schimbare a stilului de viata: daca esti fumator, a sosit timpul sa renunti la acest viciu, daca esti la un loc de munca in care esti nemultumit, e momentul perfect sa cauti altceva. Vom avea si unele perioade de singuratate si melancolie insa aceste perioade ne vor ajuta sa evoluam spiritual, sa descoperim care sunt punctele noastre sensibile si sa incercam sa facem pasi importanti pentru a depasi aceste obstacole.
Daca in anul Cocosului de Foc, s-au facut cheltuieli care nu au fost necesare si a fost o perioada de abundenta, nu acelasi lucru se poate spune despre anul Cainelui de Pamant, care indeamna la precautie, la prudenta.
Banii, ca si succesul, vor fi de partea celor care stiu sa comunice cu oamenii si sa dea dovada de generozitate, nu de egoism.
Tai Sui, cea mai puternica energie anuala, ocupa in 2018 casa zodiei Caine - NV1. Cainele poate intra in conflict cu nativii Dragon, Oaie, Capra si Cocos. Protejatii anului vor fi: Tigru, Iepure si Cal.
In concluzie, in acest an, vom prelua calitatile semnului zodiacal Caine: loialitatea, amabilitatea si corectitudinea dar si defectele sale: incapatanarea, secretosenia si lipsa de spontaneitate.

Elementele favorabile ale anului sunt:
-Metalul: noroc de bani, oportunitati in afaceri, venituri sporite
-Apa: reputatie buna, statut social inalt
-Pamantul: potenteaza norocul de creativitate, capacitatea de negociere

Elementele nefavorabile ale anului sunt:
-Focul: atrage pierderi materiale, competitii neloiale
-Lemnul: amplifica riscul de boli, probleme emotionale

Culorile norocoase ale anului:
-alb, auriu, argintiu, gri
-albastru, negru, bleumarin
-galben pai, ocru, caramiziu
Culorile care atrag ghinion in acest an sunt:
-rosu, grena
-verde, maro

Va doresc un an nou al Cainelui de Pamant, plin de sanatate, realizari si bucurii! 


This post first appeared on Universul Feng Shui, please read the originial post: here

Share the post

2018 - Anul Cainelui de Pamant

×

Subscribe to Universul Feng Shui

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×