Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

2017 - ANUL COCOSULUI DE FOC


Anul Cocosului de Foc incepe pe data de 28 ianuarie 2017 si se incheie pe data de 15 februarie 2018. Va fi un an nu tocmai comod stand sub semnul cocosului, el anuntand in fiecare zi "rasarituri", noi inceputuri, schimbari spirituale si sufletesti dar aceste lucruri se intampla cu multa straduinta, perseverenta si rabdare. Asa se manifesta acest semn zodiacal! Este un semn tenace caruia ii place sa faca toate lucrurile bine, corect si sa le duca pana la capat. Nu lasa niciodata lucrurile neterminate, pentru ca doreste intotdeauna sa i se recunoasca meritele si sa straluceasaca. De aceea in acest an vor avea sorti de izbanda toti cei care sunt seriosi, muncitori. organizati, ordonati si foarte corecti.
Cocosul ne va obliga sa fim punctuali, sa ne smulgem din inertia obisnuita, sa ne trezim din somnul obisnuintelor noastre si a tabieturilor, sa nu mai amanam de azi pe maine demersurile noastre importante, sa fim foarte atenti la oportunitati si sa le prindem din zbor, sa fim vigilenti si atenti la tot ce se intampla in jurul nostru. Cocosul ne va obliga sa ne purificam si sa ne debarasam de influentele negative din interiorul nostru dar si din jurul nostru si sa ne concentram pe obiectivele importante. Dupa anul Maimutei care a tulburat toate apele si s-a jucat cu noi, Cocosul ne ajuta sa alegem "graul de neghina", sa facem ordine si curatenie in vietile si proiectele noastre. Trebuie sa tinem cont ca si din punct de vedere numerologic intram intr-un ciclu nou de 9 ani (acest an purtand cifra 1, care inseamna noi inceputuri).
Anul Cocosului de foc este guvernat de principiul YIN, principiu care inspira sinelui nostru intelegere, afectivitate, cufundarea in viata personala si intarirea relatiilor familiale. Este vremea sa ne regasim pe noi insine, sa ne regasim valorile, armonia si iubirea sa interactionam cu prietenii si persoanele apropiate sufletului nostru.
Ne asteapta o perioada incredibil de activa si dinamica.
In acest an, vor obtine recompense deosebite toti cei care au calitatile acestei pasari: sunt loiali, sunt serosi, muncesc din greu si respecta valorile familiei. Chinezii spun ca in acest an fiecare va primi ceea ce merita.
Cocosul este mandru asa ca impresia pe care o creeati celor din jur va conta: veti dori sa aratati cat mai bine, sa faceti impresie buna etaladu-va toate atuurile. Va fi un an fara iluzii si lipsit de dogmele invechite ale ultimilor 10 ani. Vor fi multe schimbari substantiale, chiar si in zona psiho-emotionala. De aceea aveti mare atentie in 2017 la emotii, care au tendinta de a fi exacerbate pentru ca sunt influentate de Luna, Neptun si Pluto: se pot distruge relatii solide, chiar si casatorii care pareau durabile. Aceasta combinatie astrala este ca si cum "ai pune paie pe foc".
Cocosul fiind foarte corect, are tendinta sa critice mult si asa apar conflictele. Comunicarea va juca un rol deosebit de important in rezolvarea situatiilor contradictorii.
In concluzie, 2017 va fi un an de succes pentru persoanele active: oamenii de afaceri, sportivii, soldatii. Daca esti o persona de actiune atunci anul Cocosului ti se va potrivi ca o manusa!
Trasaturile acestui an sunt: initiativa, harnicia, generozitatea si onestitatea iar slabiciunile de care trebuie sa va feriti sunt fanatismul, josnicia si egicentrismul.
Un aspect important al acestui an este intalnirea dintre metal (elementul Cocosului) si foc (elementul acestui an). Focul topeste metalul si da nastere unei atmosfere infierbantate care sporeste spiritul de contradictie. Acest aspect asociat cu aroganta si atitudinea bataioasa atribiute uneori Cocosului, poate genera un climat tensionat, instabil si subred din punct de vedere politic si social. Din acest motiv este necesar sa ne inarmam cat mai des cu calm, rabdare si stapanire de sine.

Va doresc un an bun, plin de realizari, inspiratie si sanatate! Sa straluciti precum Cocosul! :D


This post first appeared on Universul Feng Shui, please read the originial post: here

Share the post

2017 - ANUL COCOSULUI DE FOC

×

Subscribe to Universul Feng Shui

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×