Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Genie Timeline Home 2015 (Promoție limitată - Licență gratuită)

Genie Timeline Home 2015 este un instrument de de backup/restaurare cu o nouă interfaţă cu un stil uimitor. Acest produs este conceput pentru a pune la dispoziţie restaurarea și backup complet şi fiabil.  Versiunea 2015 a programului este mai rapidă, mai bogaţă în opţiuni şi mai uşor de folosit.  Se poate face backup cronologic pentru o gamă largă de date, iar dvs. nu veţi simţi că rulează.
Genie Timeline ocupă puţin spaţiu şi este uşor de folosit.  În doar 3 paşi, Timeline este setat pentru a lucra pe cont propriu, fără să mai fie nevoie de intervenţia dvs. Instalaţi, configuraţi în funcţie de necesităţi şi gata! Acest program va face backup în linişte în timp ce dvs. lucraţi, ca într-un univers paralel al computerelor unde fişierele şterse sau salvate ca backup pot fi uşor regăsite printr-un singur click.

Genie Timeline Home
Pentru a primi o licență gratuită pentru acest program, accesați pagina promoției și completați formularul. Descărcați Genie Timeline Home 2015 de aici (linkul de descărcare va fi prezent și în e-mail), instalați-l și inserați în program codul primit prin e-mail. Promoția este limitată.


This post first appeared on Programe Gratuite PC, please read the originial post: here

Share the post

Genie Timeline Home 2015 (Promoție limitată - Licență gratuită)

×

Subscribe to Programe Gratuite Pc

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×