Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Aproape 22% dintre utilizatorii de smartphone-uri folosesc softuri anti-reclame (studiu)

Circa un utilizator de smartphone-uri din patru (22%) recurge la un soft pentru blocarea reclamelor (ad blocker), cifră în creștere cu 90% într-un an, se arată într-un studiu publicat marți și preluat de AFP.

În prezent există circa 419 milioane de posesori de smartphone-uri care utilizează un soft anti-reclame, conform studiului realizat de PageFair, specializată în analiza datelor și în anti-adblocking.

Potrivit cercetării efectuate împreună cu cabinetul Priori Data, proporția utilizatorilor de sisteme de blocare este mult mai ridicată în țările emergente decât în statele dezvoltate. În regiunea Asia-Pacific, 36% dintre deținătorii de smartphone-uri recurg la astfel de softuri. 

Conform celor mai recente cifre, din martie 2016, 93% din posesorii de smartphone-uri care utilizează un browser de internet ce permite blocarea reclamelor se află în regiunea Asia-Pacific. Cifra este mult superioară proporției zonei în rândul utilizatorilor de smartphone-uri - 55%.

Blocarea se mai poate face prin intermediul unei aplicații descărcate pe telefon sau al operatorului, în anumite cazuri, încheie AFP.

Sursa


This post first appeared on Programe Gratuite PC, please read the originial post: here

Share the post

Aproape 22% dintre utilizatorii de smartphone-uri folosesc softuri anti-reclame (studiu)

×

Subscribe to Programe Gratuite Pc

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×