Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

LinkedIn le cere utilizatorilor să-și schimbe parola

Rețeaua de socializare LinkedIn și-a anunțat miercuri membrii că datele a circa 100 de milioane de utilizatori, piratate de hackeri în 2012, au fost postate online, așa încât le solicită să își schimbe parolele.

LinkedIn informase atunci că datele a 6,5 milioane de utilizatori ar fi fost piratate, însă în cursul acestei săptămâni a afirmat că au fost compromise mult mai multe date. 

"Ieri am aflat că alte date au fost postate online, email-uri și serii de parole a peste 100 de milioane de membri LinkedIn piratate cu aceeași ocazie, în 2012", spune Cory Scott, din conducerea rețelei de socializare, într-o postare pe blogul LinkedIn. "

LinkedInAm luat imediat măsuri pentru invalidarea parolelor afectate și vom lua legătura cu acești membri, recomandându-le să își schimbe parolele. Nimic nu arată că ar fi vorba de un nou atac informatic", adaugă el. Brian Krebs, blogger specializat în securitate informatică, afirmă că LinkedIn și-a întărit securitatea după ce a fost victima piratării din 2012. 

"Dacă sunteți utilizator LinkedIn și nu ați schimbat parola din 2012, este posibil ca protecția să nu mai funcționeze", a avertizat el totuși, citat de AFP.

Sursa: dcnews.ro


This post first appeared on Programe Gratuite PC, please read the originial post: here

Share the post

LinkedIn le cere utilizatorilor să-și schimbe parola

×

Subscribe to Programe Gratuite Pc

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×