Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Faberlic România – linia de produse La Creme

Faberlic România linia de produse La Creme acum și în România. Produse ideale pentru îngrijirea zilnică Linia de produse La Creme de la Faberlic. Cu extracte naturale linia de produse La Creme are o combinație de textură cremoasă și hidratantă. Linia de produse La Creme vă oferă o piele moale și catifelată. Vă oferă o dispoziție excelentă pentru toată ziua!

Gama de produse la Creme include șampoane, balsamuri pentru păr, geluri de duș, deodorante. Aceste produse La Creme de la Faberlic sunt de calitate superioară. Oferta Faberlic este unică pe piața din România. În magazinul online Faberlic gășiți peste 6000 de produse. Toate acestea pot fi cumpărate cu reducere inclusiv aceste produse La Creme. Toate produsele Faberlic pot fi achiziționate cu reducere de 20%. Beneficiați de discount după înscriere și activare cont Faberlic.

Produse La Creme – Șampon și balsam

Șampon și balsam hidratant „Atingere Fină”

produse La creme

Cu lapte de cocos și proteine lactice. Cocosul este un produs renumit pentru proprietățile sale de hidratare. El oferă părului strălucire și energie.

Șamponul hidratant Atingere fină face părul moale și seducător, cu o strălucire atrăgătoare, un păr sănătos de la rădăcina până la vârfuri.

Pentru rezultate maxime folosiți șamponul împreună cu balsamul hidratant „Atingere fină” cu lape de cocos și proteine lactice.

Șampon și balsam nutritiv „Emoliență de lux”

Cu lapte de migdale și proteine lactice. Migdalele sunt o sursă bogată de substanțe nutritive(vitaminele E și B, minerale, proteine), ce sporesc elasticitatea și tonusul părului.

Pentru rezultate maxime folosiți șamponul împreună cu balsamul nutritiv Emoliență de lux cu lapte de migdale și proteine lactice.

Șampon și balsam răcoritor „Îngrijire delicată”

Cu mentă și proteine lactice. Menta are acțiune antiseptică și calmantă, revigorează și tonifică perfect, oferind o senzație de prospețime.

Pentru rezultate maxime folosiți șamponul împreună cu balsamul pentru par „Îngrijire delicată”.

Produse La Creme – Gel Cremă de duș

Gel de duș „Confort absolut”

produse La creme

Conține concentrat de smochine și Proteine Din Lapte. Hrănește pielea în profunzime și ajută la regenerarea acesteia, în timp ce parfumul dulce al smochinelor vă invită într-o lume plină de armonie și frumusețe.

Gel cremă de duș „ Atingere Fină”

Conține proteine din lapte și lapte din nucă de cocos. Turnați puțină spumă sub jetul de apă caldă și bucurați-vă de „norul” moale și ușor de bule aromatice, care vă va îmbrățișa în câteva minute.

Gel de duș cremă „Grijă delicată”

Cu proteine din lapte și concentrat de căpșuni, curăță delicat pielea, lăsând-o fină și mătăsoasă. Noul gel de duș cremă, cu textură moale, cremoasă, transformă îngrijirea zilnică a pielii într-o plăcere autentică.

Combinația unică dintre sucul de căpșuni și proteinele din lapte, face pielea mătăsoasă și strălucitoare, în fiecare zi!

Gel cremă de duș „Energia Naturii”

Cu o formulă delicată, îmbogățită cu proteine, tonifiant, cu proteine din lapte și suc de grapefruit, curăță delicat pielea.

Îngrijirea zilnică a pielii se va transformă într-o adevărată plăcere cu gelul de duș cu o textură delicată cremoasă. O combinație unică de suc de grapefruit și lapte va aduce pielea voastră în ton, va va incărca cu energie și bună dispoziție.

Gel cremă de duș “Îngrijire Rafinată”

Cu proteine din lapte și aromă proaspătă de mentă, curăță delicat pielea, o face mai mătăsoasă și îi redă strălucirea. Îngrijirea zilnică a pielii se va transforma într-o adevărată plăcere cu un nou gel de duș cu textură delicată și cremoasă.

Combinația intensă de mentă proaspătă și proteine din lapte va va energiza pentru întreagă zi, iar pielea va fi delicată și moale.

Gel creama de duș „ Emoliență de lux”

Curăță delicat pielea și o face moale și netedă. Combinația rafinată de lapte de migdale și proteine din lapte reprezintă un cocktail nutritiv de lux pentru piele.

Produse La Creme – Deodorante

Deodorant antiperspirant “Confort absolut”

produse La creme e la Faberlic

Formulă de îngrijire cu proteine lactice. Conține suc de smochine. Cercetările clicnice au demonstrat că deodorantul protejează contra mirosului de transpirație timp de 48 de ore.

Deodorant antiperspirant “Îngrijire Rafinată”

Acest deodorant antiperspirant are o formulă de îngrijire cu proteine din lapte și mentă proaspătă. Oferă senzație de prospețime și confort. S- a demonstrat clinic că oferă protecție împotriva mirosului de transpirație timp de 48 de ore.

Deodorant antiperspirant „Emoliență de Lux”

Acest deodorant are o formulă de îngrijire cu proteine lactice și lapte de migdale. Pielea rămâne fără iritații și nu se usucă.

Cercetările clinice au demonstrat că deodorantul protejează eficient contra mirosului de transpirație timp de 48 de ore.

Dacă ești în căutarea unor produse de calitate pentru îngrijirea zilnică, alege linia de produse La Creme de la Faberlic.

The post Faberlic România – linia de produse La Creme appeared first on Inscrieri Faberlic.This post first appeared on Produse Faberlic Romania, please read the originial post: here

Share the post

Faberlic România – linia de produse La Creme

×

Subscribe to Produse Faberlic Romania

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×