Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Avantaje Faberlic România

Produse Faberlic Romania

Faberlic România este o firmă de vânzări directe. Ofertă unică pe piață din România. Produse de calitate la prețuri accesibile. Aceste produse pot fi cumpărate prin înscriere Faberlic. După înscriere puteți plasa comandă Faberlic din cabinetul personal. Produse cosmetice le gășiți în orice catalog Faberlic. Catalogul poate fi vizionat online pe această pagină. Produsele cosmetice sunt realizate în laboratoarele din Moscova. Produsele sunt vândute în 42 de țări inclusiv România. Firma și-a reluat activitatea în România în iunie 2017. Firma a câștigat premiul Nobel în 1998 pentru complexul chimic Novaftem. În cei 20 de ani de la înființare a câștigat zeci de premii. În magazinul online gășiți peste 6000 de produse. Magazinul online este permanent la dispoziția clienților și consultanților. Produsele ajung în România din depozitul companiei de la Riga, Letonia.

Înscriere Faberlic

Pentru achiziționarea produselor de calitate de la Faberlic este necesară înscrierea. Pentru înscriere trebuie completat formularul pe acest site. Formularul trebuie completat cu date reale și valide. Este necesar un e-mail corect și un număr de telefon corect. Pe numărul de telefon folosit la înregistrare veți primi două sms-uri. Primul sms va conține userul și parola necesare pentru logarea pe site-ul www.faberlic.com. Cel de-al doilea sms va conține codul pentru activarea contului Faberlic.

inscriere Faberlic Romania

Contul Faberlic nu este funcțional dacă nu vă activați contul în magazinul online. Pentru activare trebuie să folosiți codul primit în cel de-al doilea sms. Așadar: dacă nu folosiți un număr de telefon corect nu veți primi aceste sms-uri cu datele necesare logarii și activării contului.

Avantaje Faberlic după înscriere

catalog Faberlic

Înscrierea și activarea contului Faberlic va aduce avantaje. O reducere de 20% față de prețul din catalog. Acest discount se aplică la comenzile în valoare minimă de 80 de lei. Dacă plasați o comandă de peste 100 de puncte Faberlic veți beneficia de reducere de 26% față de prețul afișat în catalog. Puncte pentru a beneficia de produse gratuite (pe puncte) în următoarea campanie.

Faberlic oferă noilor înscriși cadouri. Deveniți parte a echipei Faberlic și veți primi cadouri. Vă înscrieți și activați contul. Plasați o comandă Faberlic În valoare de aproximativ 100 de lei (conform prețurilor din catalog), iar în următoarea campanie primiți un cadou.

Catalog Faberlic

Catalog Faberlic Romania

În catalogul Faberlic veți găși produse de calitate. Un catalog Faberlic România cu oferte unice de produse cosmetice pe piața din România. În fiecare catalog Faberlic veți găși promoții și oferte. Toate produsele pe care le gășiți în catalogul Faberlic le veți găși și în magazinul online.Acestea sunt: produse cosmetice, parfumuri, îmbrăcăminte și accesorii, produse pentru bărbați, produse pentru copii, pentru întreținerea casei, pentru sănătate…Veți descoperii linii de produse cosmetice cum ar fi: Oxiology, Platinum, BeautyLab, Expert Pharma, Garderica, Zima, Verbena, Prolixir, Renovage și multe altele.

Mai jos aveți catalogul actual în format video. Puteți vizualiza catalogul Faberlic ca pe un film, sau puteți derula inaine -înapoi la pagina dorită, sau puteți pune stop pe pagina dorită. Un catalog Faberlic România disponibil oricui. Catalogul poate fi vizualizat de oricine deține un dispozitiv conectat la internet. Catalogul Faberlic în limba română în format video……

În concluzie: ofertă unică pe piața din România. Produse de calitate superioară la prețuri accesibile. Alăture-te echipei Faberlic și ai multe avantaje. Reduceri, promoții, cadouri, etc.

The post Avantaje Faberlic România appeared first on Inscrieri Faberlic.This post first appeared on Produse Faberlic Romania, please read the originial post: here

Share the post

Avantaje Faberlic România

×

Subscribe to Produse Faberlic Romania

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×