Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ce inseamna SEO?


 SEO sunt trei litere pe care probabil multi dintre voi le-ai citit, dar nu v-a interesat niciodata ce Inseamna cu adevarat. Ei bine, SEO este prescurtarea de la Search Engine Optimization si reprezinta un pas mai mult decat esential in constructia unui site web care se doreste a fi citit de cat Mai Multi oameni.

Pentru a intelege Cat Mai bine ceea ce presupune acest SEO va voi da un exemplu. Sa zicem ca tu vrei sa-ti cumperi un tricou de pe internet, dar nu ai in minte nici un site de Unde ai putea sa achizitionezi un astfel de tricou, astfel ca mergi pe google si scrii „tricouri”. Ca rezultat al acestei actiuni iti vor aparea 10 link-uri puse in ordine crescatoare cu site-uri pe care google-ul le-a considerat relevante.

In acest caz, vei da click pe primul link si vei merge pe site de unde iti vei achizitiona un tricou, iar acel site va avea de castigat. Toate astea s-au intamplat pentru ca web site-ul de unde ti-ai cumparat tu tricoul fie avea un SEO bine facut fie platise o reclama la Google Adwords, dar acestea deja sunt teme pe care as vrea sa le discutam in alt articol unde le voi expune mai pe larg.

In final vreau sa intelegi ca SEO inseamna un procedeu prin care un site Este Optimizat pentru un anumit cuvant cheie pe care tu il cauti pe google, iar pentru faptul ca este optimizat el apare in cautari inaintea altor site-uri din acelasi domeniu si astfel castiga mai multi vizitatori si, dupa caz, clienti.This post first appeared on Optimizare SEO, please read the originial post: here

Share the post

Ce inseamna SEO?

×

Subscribe to Optimizare Seo

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×