Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cuvintele cheie in cautari


 Am invatat acum ce inseamna cuvinte Cheie si stim Cum Sunt Acestea folosite la optimizarea unui site, dar ceea ce nu stim inca este cum sunt acestea utilizat intr-o campanie Google Adwords. In speranta ca o sa lamuresc aceste lucruri in randurile scrise mai jos te invit sa le citesti cu atentie.

O optimizare SEO buna iti poate ridica site-ul in top 10 cautari Atunci Cand Cineva cauta cuvantul cheie in jurul caruia este construit web site-ul tau, dar mai exista si varianta simpla de optimizat un site si se cheama Google Adwords.

Este gresit sa o numesc „varianta de optimizat un site” pentru ca nu este asa ceva, ci mai degraba varianta in care tu platesti ca site-ul tau sa apara primul in Google. Unele cuvinte cheie sunt mai cautate decat altele, de exemplu cuvantul cheie „masina” este mai cautat decat cuvantul „robinet” si prin urmare o campanie la Google Adwords va fi mai scumpa in cazul primului exemplu.

De ce va fi mai scumpa? Pentru ca toata competitia din jurul lui este mai mare si bineinteles ca trebuie sa platesti mai multi bani / click ca sa fii tu primul link rezultat de Google atunci cand cineva foloseste motorul pentru a cauta „masini”.

O campanie se realizeaza astfel: iti alegi un cuvant cheie pentru care vrei sa apari in cautari, apoi spui cat esti dispus sa platesti pentru un click ( 0.10 centi, 1 dolar sau cat vrei tu ) si setezi o suma de bani din care Google sa ia pentru fiecare click primit.

De exemplu daca vrem sa aparem in prima pagina pentru cuvantul „robinet” mergem in Google Adwords si setam 0.10 centi/click si o suma de 10 dolari. Astfel, vei primi 100 de vizitatori pe site-ul tau in schimbul a 10$.

Intrebarea este urmatoarea: banii pe care ii investesti in reclama, te ajuta sa produci alti bani incat sa platesti si reclama la Google sa-ti ramana si castig? In general campaniile Google Adwords sunt bune pentru acele site-uri care vand produse sau servicii pentru ca din 100 de vizitatori, 10 vor achizitiona produsul.


This post first appeared on Optimizare SEO, please read the originial post: here

Share the post

Cuvintele cheie in cautari

×

Subscribe to Optimizare Seo

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×