Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ce este un cuvant cheie?


 Pentru a putea trece mai departe si a intelege mai Bine ce inseamna SEO si cum promovam un site in motoarele de cautare trebuie intai sa stim ce este un cuvant cheie.

Un cuvant cheie este acel cuvant pe care tu il cauti pe Google, iar conform cuvintelor cheie pentru care un Site Este Optimizat SEO el va aparea in rezultatele tale. Spre exemplu daca tu cauti cuvantul „tricou” pe Google iti va aparea intr-adevar o lista cu 10 site-uri, iar primul site este optimizat cel mai bine.

Aceasta deosebire intre site-uri este realizata cu ajutorul unor algoritmi de calculare foarte bine pusi la punct pe care Google ii foloseste ca sa-i ofere clientului numai rezultate de calitate.

In lipsa unor astfel de masuri, atunci cand tu ai cauta cuvantul „tricou” ai putea primi ca si rezultate niste site-uri total diferite de ceea ce cauti tu, dar in al caror continut este undeva scris cuvantul tricou, iar adevaratele site-uri care vand tricouri ar fi undeva pe pagina 10-15 sau chiar si mai mult.

In acest caz ar avea de pierdut atat site-ul pe care clientul il cauta, dar si acesta din urma pentru ca nu reuseste sa gaseasca ceea ce are nevoie si prin urmare lumea ar evita sa foloseasca motoarele de cautare si astfel internetul ar deveni greoi si nefolositor.

Avand in vedere aceste aspecte enumerate mai sus este de o importanta foarte mare ca site-ul pe care il detii sa fie bine optimizat SEO pentru ca altfel sansele tale sa castigi bani din el se reduc considerabil.

Daca esti incepator si nu stapanesti bine tehnicile de optimizare, dar vrei sa-ti faci un site de calitate ai putea lua in considerare optiunea de a plati pe cineva care se pricepe foarte bine, iar banii pe care ii cheltui sa ii socotesti o investitie bine-meritata.

Problema apare atunci cand vrei sa-ti faci cunoscut website-ul pentru cuvinte cheie cu o cautare mare cum este „haine online” de exemplu. Folosind uneltele de la Google vom afla ca aceste doua cuvinte sunt intr-o competitie mare pe internet, adica foarte multe site-uri se bat pentru pozitii de top.


This post first appeared on Optimizare SEO, please read the originial post: here

Share the post

Ce este un cuvant cheie?

×

Subscribe to Optimizare Seo

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×