Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cum facem SEO unui siteAceasta intrebare Este Foarte populara si toata lumea se intreaba si vrea sa stie care sunt cele mai bune tehnici de a optimiza un site pentru motoarele de cautare. Nu cred ca exista vre-o regula generala de nota 10 care sa-ti garanteze un succes de 100% in scurt timp daca ii urmezi pasii, iar prin urmare trebuie sa vedem incetul cu incetul cum punem bazele unei optimizari de calitate. Intr-un articol precedent am vorbit putin despre ceea ce inseamna SEO, dar acum vom vedea cateva reguli de bun simt in privinta lui.
Optimizare SEO
Optimizare SEO

In primul rand SEO nu se Face Niciodata Dupa ce te-ai apucat de treaba la site si, mai rau decat atat, nu se face niciodata dupa ce ai incheiat toata munca la site – ar fi la fel ca si cum ti-ai vopsi camera imediat dupa ce ai terminat de asezat mobila in ea. Optimizarea pentru motoarele de cautare se face odata cu achizitionarea unui domeniu, deoarece dupa cum vom vedea mai tarziu aceasta are un rol esential.

Trebuie sa iti faci site-ul urmarind o structura dinainte formata si trebuie sa te axezi pe un anumit cuvant cheie. Acesta trebuie sa se repete de intr-o proportie de 2-6%, dar sa nu depaseasca niciodata aceasta limita deoarece in caz contrar va fi considerat spam, iar pagina ta de internet nu va avea nici o sansa inca de la inceput. Prin urmare, este de o importanta foarte mare ca acest cuvant cheie sa fie inclus si in numele domeniului pe care l-ai ales deoarece acesta iese in evidenta primul atunci cand crawlerele pornesc cautarea – chiar daca nu stii ce sunt crawlerele nu-ti face griji pentru ca vom discuta despre ele intr-un articol viitor.

Google - cel mai puternic motor de cautare
Motor de cautare
Motorul de cautare Google vede bine un site daca acesta contine o cantitate de 2-7% cuvinte cheie si Multe pagini indexate, precum si daca are multe legaturi ce duc spre site. De asemenea, este foarte important ca paginile site-ului tau sa fie legate intre ele prin unitati de tip link pentru ca astfel de practici te ajuta din mai multe motive. De exemplu daca ai un site despre telefoane mobile, iar intr-un articol vorbesti despre un gadget de ultima generatie, este foarte indicat ca la finalul articolului respectiv sa introduci cateva link-uri spre alte articole de profil de pe site-ul tau – mai mult decat atat, poti introduce respectivele legaturi chiar si intr-un articol atunci cand faci referire la alte modele.

Acestea fiind zise pe scurt, te invit sa mai citesti si alte articole viitoare pentru a afla mai multe despre ceea ce se numeste Search Engine Optimization, deoarece acest aspect este baza succesului pe internet.


This post first appeared on Optimizare SEO, please read the originial post: here

Share the post

Cum facem SEO unui site

×

Subscribe to Optimizare Seo

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×