Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Imi fac singur SEO?Foarte multi se gandesc sa se apuce singuri sa-si optimizeze site-urile pentru motoarele de cautare, iar acesta este un lucru bun deoarece invata lucruri noi si eficiente care cu siguranta ii vor ajuta pe viitor si in plus, nu au ce sa piarda. Problema se pune atunci cand vrem sa ne promovam o afacere pe internet – mai este oare indicat sa ne facem optimizarea singuri sau trebuie sa apelam la persoane care se pricep in acest domeniu?
Optimizare Google
SEO - optimizare web

Atunci cand vine vorba despre site-uri personale, de bloguri sau orice alt site care nu este de importanta majora se poate sa ne facem optimizarea pentru motoarele de cautare singuri – tot ceea ce trebuie sa facem este sa rascolim internetul si sa obtinem fel de fel de informatii care mai de care mai pretioase pe care sa le punem apoi in practica. Facand toate acestea capatam in primul rand o experienta in ceea ce priveste mediul online si capatam un anumit respect pentru programatorii din spatele site-urilor mari fiindca stim ce munca si efort a fost depus la realizarea lor. In al doilea rand capatam si un respect pentru ceilalti realizatori de site-uri, dar mai mici.
Optimizare Google
Imi fac singur SEO?

Insa totul se schimba cand avem de promovat o afacere deoarece ne dorim calitate, profesionalism precum si rezulatate mai rapide. Platind un expert sa ne faca treaba vom obtine rezultate mai rapide deoarece el stie tot ceea ce trebuie sa faca si nu mai are nevoie de timp investit in acumulare de informatii. Mai mult decat atat trebuie sa iei serios in considerare si concurenta, deoarece acestia pot avea o optimizare impecabila, iar sansele tale sunt aproape de zero fara ajutorul cuiva specializat.

Exista, bineinteles, metoda rapida si scurta de a ajunge in topul cautarilor si de a invinge chiar concurenta care are o optimizare SEO impecabila fara a plati un expert care sa-ti faca site-ul pentru tine, dar pentru a apela la astfel de sistem trebuie intai sa calculezi daca merita. El se numeste Google Adwords si este un sistem oferit de Google prin care poti ajunge in topul cautarilor pentru anumite cuvinte cheie daca platesti bani de fiecare data cand un un vizitator intra pe site-ul tau din motorul de cautare. De exemplu, daca ai o firma care produce mobila si doresti sa apari primul in Google pentru cuvantul cheie mobila, atunci vei plati o suma de bani pentru Fiecare Vizitator Care variaza foarte mult si care depinde de popularitatea acelui cuvant – „masini” sau „auto” va fi intotdeauna mai scump decat „pinguin” sau „verde”. In continuare tot ceea ce ai de facut este sa vezi daca exista rentabilitate in astfel de sistem, iar daca nu sa te orientezi catre un SEO normal pentru ca-l platesti doar odata si nu pentru fiecare vizitator care intra.


This post first appeared on Optimizare SEO, please read the originial post: here

Share the post

Imi fac singur SEO?

×

Subscribe to Optimizare Seo

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×