Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Alegerea cuvintelor cheie, un pas importantAtunci cand te decizi sa-ti construiesti un site web Trebuie sa incepi sa muncesti inainte de a cumpara domeniu sau hostingul, iar daca acum ti se pare ca nu este adevarat ceea ce am afirmat poate spre finalul articolului iti vei schimba parerea. In zilele noastre competitia este foarte puternica pe internet, astfel ca indiferent pe ce domeniu incerci sa intri vei avea de a face cu site-uri vechi care au deja o popularitate foarte mare, dar asta nu este un motiv intemeiat sa renunti.

Cuvinte cheie
Servicii de SEO
Pentru inceput trebuie sa iti alegi o nisa sau o sfera de activitate a site-ului tau, iar ca sa iti fie mai usor sa intelegi am optat pentru domeniul auto ca exemplu in acest articol. Numele domeniul trebuie sa fie sugestiv si sa reprezinte intr-un cuvant sau doua toata activitatea paginii tale web. Dupa cum aminteam, din cauza competitiei puternice pe piata majoritatea domeniilor care includ cuvantul „auto” sunt deja luate, astfel ca este o sarcina destul de grea sa gasesti unul nou, atractiv, dar care sa fie totodata in concordanta cu Pagina ta web. Odata ce ai stabilit directia paginii tale, ai cumparat domeniul si hostingul este cazul sa incepi o optimizare pentru motoarele de cautare.

Probabil ca ai auzit frecvent de expresia optimizare SEO, astfel ca in cele ce urmeaza voi pune putin accentul pe acest aspect. In momentul in care un internaut cauta pe Google – spre exemplu – expresia „vanzari auto” atunci lui ii va fi generata o lista cu sute si poate chiar mii de pagini de rezultate cu cate 10 linkuri in fiecare pagina. Dupa cum era de asteptat, prima pagina este cea mai importanta din punct de vedere al traficului, deoarece majoritatea dintre noi gasim ceea ce avem nevoie in primele 10 linkuri si rar trecem pe pagina 2, iar de aici reiese clar necesitatea de a fi printre primele locuri.

Keyword
Cuvant cheie
Aceste site-uri fruntase sunt optimizate foarte bine din punct de vedere SEO pentru Cuvintele Cheie „auto” si „vanzari”, iar pozitia lor este garantata in prima pagina. Mai departe, trebuie sa intelegi ca exista o stransa competitie si intre aceste cuvinte cheie, asadar iti va fi mult mai usor sa ajungi in primele cautari pentru cuvintele „castraveti murati”, decat pentru „noutati IT”, deoarece nu multi sunt interesati de castraveti atunci cand intra in mediul online si prin urmare nu exista deloc site-uri – ori sunt in numar foarte mic – ce doresc sa ajunga primii in cautari pentru asemenea expresii. Aceasta este competitia intre cuvintele cheie, iar cu ajutorul unor unelte precum Google Keywoord Tool poti descoperi cam cate cautari lunare are un cuvant si cati se bat in jurul lui pentru a ajunge pozitionati bine in lista de cautari.

In final, sper ca acest articol ti-a fost folositor si ai invatat ca inainte sa-ti deschizi o pagina web trebuie sa faci ceva munca de cercetare. Tematica si cuvintele cheie trebuie stabilite foarte devreme in functie de ceea ce iti doresti si de competitia existenta la ora actuala in asemenea domenii de activitate.


This post first appeared on Optimizare SEO, please read the originial post: here

Share the post

Alegerea cuvintelor cheie, un pas important

×

Subscribe to Optimizare Seo

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×