Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Avantajele optimizarii SEO

Optimizarea SEO este destul de greu de realizat din cauza faptului ca Google obisnuieste sa schimbe algoritmul pe care il foloseste pentru a stabili pagerank-ul site-urilor. Totusi in acest articol vom incerca sa va oferim cateva sfaturi pentru a va optimiza site-ul pentru o pozitie Cat Mai Buna in rezultatele oferite de Google.


Apelati la o firma de optimizare SEO
Foarte multe persoane considera ca optimizarea este un lucru pe care il poate face oricine si astfel incearca sa isi optimizeze singure site-ul. De cele mai multe ori acestia nu reusesc decat sa fie banati de catre Google si in niciun caz sa se pozitioneze Cat Mai bine in lista de rezultate pentru anumite cuvinte cheie.
Astfel noi va recomandam sa faceti o mica investitie si sa apelati la o Firma de optimizare seo deoarece acestia sunt specialisti si va pot prezenta chiar un portofoliu care va va spune daca merita sau nu sa apelati la firma respectiva. Noi consideram ca merita sa faceti o astfel de investitie deoarece o pozitie buna in lista de rezultate a motoarelor de cautare aduce mai multi vizitatori care sunt totodata si potentiali cumparatori.

Cum sa va optimizati site-ul
Daca totusi  refuzati sa apelati la o firma asa cum v-am recomandat mai sus atunci vom incerca sa va ghidam pentru a va optimiza singuri site-ul.

Incarcare rapida a paginilor
In primul ar trebui sa aveti o gazduire de la o firma cat Mai Buna care sa va ofere o viteza de incarcare a site-ului cat mai rapida. De asemenea site-ul dumneavoastra nu trebuie sa fie prea incarcat cu scripturi si coduri deoarece acestea il vor face sa se incarce mai greu.

Continut original
Pe langa faptul ca daca vei copia articole de pe alte site-uri atunci vei face un lucru imoral, veti mai fi pedepsiti si de catre motoarele de cautare. De exemplu Google baneaza site-urile care fac acest lucru imoral. Astfel recomandarea noastra ar fi aceea ca fiecare pagina si fiecare articol sa fie originala iar textele sa nu fie furate de pe alte site-uri concurente deoarece nu veti castiga nimic. De asemenea in toate aceste texte (care trebuie sa fie originale) ar trebui sa se regaseasca cuvintele cheie dupa care vreti sa apareti pe prima pagina atunci cand cineva le foloseste sa caute cu ajutorul motoarelor de cautare. Totusi acestea nu trebuie sa fie folosite prea mult intr-un singur articol deoarece din nou, Google nu va aprecia asta.

Cumpara link-uri
Pentru a va optimiza site-ul aveti nevoie si de asa numita optimizare off-page. Aceasta se face cumparand sau obtinand link-uri de pe alte site-uri din aceeasi nisa ca a dumneavoastra. Link-ul catre site trebuie sa fie pus pe cuvintele cheie pe care le-ati ales pentru optimizarea site-ului.
Acestia sunt doar cativa din pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a va optimiza site-ul. Tinem totusi sa rementionam faptul ca optimizarea este un proces foarte complex asa ca recomandarea noastra este aceea de apela la o firma specializata in acest domeniu. De asemenea intreg procesul nu ar putea fi explicat niciodata doar prin intermediul unui articol asa ca probabil vom reveni si cu alte articole care sa va ajute sa obtineti o Pozitie Cat Mai buna in motoarele de cautare.
This post first appeared on Optimizare SEO, please read the originial post: here

Share the post

Avantajele optimizarii SEO

×

Subscribe to Optimizare Seo

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×