Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Despre SEO

Instrumentele unui webmaster

Pentru multi webmasteri este dificil, in ultima vreme, sa isi dea seama ce este inca important pentru SEO si ce nu mai are nicio relevanta.
Sa incercam sa vedem in continuare care sunt Cele Mai Bune practici care sunt asociate cu optimizarea cea mai eficienta a unui web-site.
In acest articol vom aborda cateva aspecte Cheie pentru o cat mai buna SEO-izare a unui website cum ar fi: cuvinte de cautare sau Cuvinte Cheie, on-page SEO si Google Authorship.

Cuvintele cheie

Cu toate ca s-a schimbat multe in ultimul an in privinta SEO, principiile care guverneaza cercetarea cuvintelor cheie (keyword research) au ramas relativ stabile.
In continuare va oferim o lista cu cele mai bune instrumente in acest sens. Toate pot fi testate gratuit astfel ca ulterior puteti lua o hotarare in privinta achizitionarii unuia dintre aceste instrumente.
Google Keyword Planner - este imbatabil pentru cercetarea fundamentala a cuvintelor cheie. Puteti folosi acest instrument pentru gasirea de sugestii Pentru Cuvinte Cheie, volum de cautari si nivel de competitie.
Ubersuggest - acest instrument, dupa ce i s-a dat un subiect sau cuvant cheie, va va da acces la o multitudine de cuvinte cheie sau expresii pe care le puteti targheta.
Wordtracker Keyword Tool - genereaza Sugestii Pentru Cuvinte cheie, masoara competitivitatea si chiar va ajuta sa scrieti un continut optimizat.
Moz Keyword Difficulty and SERP Analysis Tool - este probabil un instrument decisiv pentru analiza competitivitatii cuvintelor cheie utilizate. Pentru folosirea acestui instrument este nevoie de un abonament anual dar timp de o luna poate fi consultat gratuit.
SEMRush - are avantajul ca iti permite sa vezi ce cuvinte cheie utilizeaza competitorii tai atat pentru trafic organic, cat si pentru Pay Per Click (PPC).
Unii webmasteri insa prefera sa-si inceapa treaba cu Keyword Planner de la Google apoi efectueaza cercetarile manual dupa care perfectioneaza utilizand alte instrumente.

On-page SEO

Elementele on-page SEO nu s-au schimbat fundamental in ultimii doi ani. Scopul tau trebuie sa fie crearea de continut de inalta calitate, unic, si care sa intampine necesitatile si asteptarile publicului tau.
Ca sa fii sigur ca atat cititorii cat si Google stiu despre ce este vorba in continutul tau, asigura-te ca ai inclus cuvintele cheie in: URL, tag-uri, tag-urile din titlu, cat si in continut, unde trebuie sa figureze de cel putin de trei sau patru ori, iar fotografiile/imaginile sunt "taguite" atunci cand este necesar.
Alti factori deosebit de importanti pentru on-page SEO sunt concentrarea pe forme lungi de continut, in jur de 1000 sau 2000 de cuvinte. Sa va directionati atentia mai degraba catre teme decat catre cuvinte cheie, astfel incat sa croiti textul mai mult in jurul unui subiect decat a unul sau doua cuvinte cheie. Alt aspect important este actualizarea cat mai frecventa a blog-ului, dar fara sa fie sacrificata calitatea continutului.

Google Authorship


Crearea Google Authorship nu este deloc dificil si ar trebui sa devina un instrument obligatoriu. Legand profilul tau de Google+ de tot continutul pe care il produci, revendici dreptul "de proprietate" asupra continutului tau, astfel crescandu-ti si Author Rank (rangul de autor), ceea ce reprezinta valoare teoretica determinata de calitatea si cantitatea content-ului produs de tine, si poti urmari cine anume te publica.This post first appeared on Optimizare SEO, please read the originial post: here

Share the post

Despre SEO

×

Subscribe to Optimizare Seo

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×