Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tissot

Tissot

Bij Juwelier Van Willegen zijn we official dealer van het Zwitserse horlogemerk Tissot. Dit bekende merk is opgericht in 1853 en staat al eeuwen bekend om haar vooruitstrevende en hypermoderne technieken. Dit is ook hetgeen waarmee ze zich al jaren onderscheidt van haar concurrentie. Een fantastisch voorbeeld van deze vooruitstrevende techniek is de Touch Collection: deze collectie is samengesteld uit horloges die beschikken over een touchpad. Dankzij dit touchpad is er van alles mogelijk met deze horloges: zo kunnen ze gebruikt worden als bijvoorbeeld barometer, thermometer en altimeter. Ook kunnen ze worden ingezet als kompas. U leest het al: met de Touch Collection is er aan mogelijkheden geen gebrek!

Wat hebben wij te bieden?

Zoals we al zeiden, is Juwelier Van Willegen official dealer van Tissot. Dit heeft als natuurlijk gevolg dat we veel verschillende horloges van dit merk in huis hebben; ons assortiment is ingedeeld in diverse collecties. Naast de hypermoderne Touch Collection hebben we verder de volgende collecties in huis:

  • T Sport
  • T Classic
  • T Lady
  • Heritage

In onze webshop kunt u veel informatie vinden over deze collecties. U kunt in de webshop de tarieven, foto’s, maar ook details en specificaties vinden. Op deze manier zult u in staat zijn om goed te bepalen welk horloge helemaal bij u past!

Heritage Collection

De collectie waar we bij Van Willegen het meest trots op zijn is de Heritage Collection. Deze prachtige collectie bestaat uit horloges die opnieuw de markt op zijn gebracht. De reden voor deze herintroductie is de speciale betekenis die deze horloges hebben: ze vertellen stuk voor stuk hun eigen verhaal en zijn een prachtig stukje geschiedenis. Kijk voor meer informatie hierover op onze website!

Heeft u interesse in een horloge van Tissot, of wilt u meer weten? Kijk dan snel op onze website of neem contact op!

Het bericht Tissot verscheen eerst op Like2Trade.This post first appeared on Like2Trade, please read the originial post: here

Share the post

Tissot

×

Subscribe to Like2trade

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×