Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blockchain voor Kodak met KodakCoin

De nieuwe toepassing van Kodak is om blockchain te gebruiken voor foto’s. De lancering van de nieuwe KODAKCoin is een aanwijzing dat blockchain en cryptocurrency het dagelijksleven verder zullen binnendringen.
In een rapport van ReportBuyer stond eind december het volgende: De wereldwijde blockchain-marktomvang zal naar verwachting groeien van 411,5 miljoen dollar in 2017 naar 7.683,7 miljoen dollar in 2022. Het jaarlijkse groeipercentage komt op 79,6%. Financiële software, een lagere totale eigendomskosten (TCO), de stijgende marktkapitalisaties voor cryptocurrency, de uitgifte van nieuwe digitale munten, de toenemende vraag naar vereenvoudigde bedrijfsprocessen, transparantie en zekerheden, snellere (financiële) transacties en Blockchain-as-a-Service zullen de enorme groei van deze markt van brandstof gaan voorzien.

Op vrijdagmiddag 12 januari bestond de cryptocurrency-markt uit 1414 cryptocurrencies, waaronder de bekende BITCoin, in 7840 markten. 7840 met een marktkapitalisatie van $ 695,386,506,998 volgens de bron https://coinmarketcap.com.

De KodakCoin

Op 9 januari 2018 kondigden Kodak en WENN Digital, een licentiepartner van Kodak, de lancering aan van het KODAKOne image rights management platform en KODAKCoin. KODAKCoin is een foto-centrische cryptocurrency om fotografen en agentschappen meer controle te geven over het copyright van hun foto’s.

Het KODAKOne Platform

Met behulp van blockchain-technologie creëert het KODAKOne-platform een ​​gecodeerd, digitaal grootboek van eigendomsrechten voor fotografen om zowel nieuwe als bestaande foto’s te registreren om ze vervolgens te kunnen licentiëren binnen het platform. Met de komst van KODAKOne wordt iedere fotograaf gevraagd deel te nemen aan een nieuwe economie voor fotografie. Het ontvangen van betalingen en het direct in de handel brengen van Hun Werk wordt op een veilige manier mogelijk gemaakt. Zowel professionele als amateurfotografen kunnen hun werk vol vertrouwen verkopen op een beveiligd blockchainplatform. Het KODAKOne-platform crawlt het web continue om het IP-adres dat van de afbeeldingen dat geregistreerd is in het KODAKOne-systeem te bewaken en te beschermen. Als het gebruik van afbeeldingen zonder licentie wordt gedetecteerd, kan het KODAKOne-platform een licentieproces starten zodat de fotografen als nog worden betaald.
“Voor velen in de technologie-industrie zijn ‘blockchain’ en ‘cryptocurrency’ hete buzzwords, maar fotografen hebben al lang moeite om de controle over hun werk te behouden. Met de toepassing van deze technologie, worden deze modekreten de sleutels tot het oplossen van wat eerder als een onoplosbaar probleem werd gevoeld.” zei Jeff Clarke, CEO van Kodak. “Kodak heeft altijd geprobeerd foto’s te democratiseren en een licentie te verlenen aan kunstenaars, deze technologieën geven fotografen een innovatieve en eenvoudige manier om dat te doen.”

Betalen met KodakCoins

“Het de kritische fotografen die hun werk kennen en hun inkomsten veilig en met vertrouwen willen afhandelen die zoeken naar een nieuw platform. Dat is precies wat we met KODAKCoin hebben gedaan.” aldus WENN Digital CEO Jan Denecke. “KODAKCoin heeft alles gedaan om te voldoen aan de hoogste normen. Het gaat erom dat de fotografen eerlijk betaald krijgen en om hen de kans te geven om te starten met een, op hen toegesneden economie, met een veilig beheer van de copyrights op foto’s.”

Initial Coin Offering (ICO) KodakCoin

Het betalen van de foto’s zal in KodakCoins plaatsvinden. Deze worden binnenkort uitgegeven.

Het oorspronkelijke aanbod gaat open op 31 januari 2018 en staat open voor geaccrediteerde beleggers uit de VS, het VK, Canada en andere geselecteerde landen. Ga voor meer informatie naar www.kodakcoin.com. Deze Initial Coin Offering wordt uitgegeven onder SEC-richtlijnen onder Regulation 506 (c) als een vrijgestelde aanbieding.

LinkedIn GroupDiscusseer mee op LinkedIn.

Boeken over dit onderwerp

Adobe InDesign CC Classroom in a Book

Auteur: Adobe Creative Team
‘Classroom in a Book’ biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma biedt: een officiële serie trainingen ontwikkeld door experts bij Adobe zelf.
Europrijs: 49,95
Bestellen

Het Complete Boek Sharepoint 2016

Auteur: Olga Londer
Dit boek is primair geschreven om gebruikers een helpende hand te bieden zodra ze met SharePoint gaan werken. Stap voor stap leert u wat SharePoint-sites zijn en uit welke componenten ze bestaan
Europrijs: 59,99
Bestellen-- Printbare PDF-versie --


Gerelateerde artikelen

  • Blockchain voor brands24 januari 2018 Blockchain voor brands
  • Bitcoins zijn GEEN tulpen10 december 2017 Bitcoins zijn GEEN tulpen
  • Wat zijn Bitcoins?8 december 2017 Wat zijn Bitcoins?
  • Registreren van auteursrecht11 april 2011 Registreren van auteursrecht
  • Foto’s op Internet2 april 2011 Foto’s op Internet
  • Het kiezen van een software-licentie3 mei 2011 Het kiezen van een software-licentie
  • Intellectueel eigendom21 maart 2011 Intellectueel eigendom
  • De bindendheid van licenties8 april 2011 De bindendheid van licenties
  • Octrooi op software11 maart 2011 Octrooi op software


This post first appeared on ITpedia, The IT Knowlegde Source, please read the originial post: here

Share the post

Blockchain voor Kodak met KodakCoin

×

Subscribe to Itpedia, The It Knowlegde Source

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×