Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

3 Voordelen van een online opleiding

1. Gemak van een online studie

Online opleidingen en trainingen Zijn oorspronkelijk gemaakt om betere toegang te bieden aan mensen die niet in staat zijn om een ​​studie in persoon op een echte campus te volgen. Mobiliteitsproblemen, nabijheid Van Een hogeschool of universiteit, kunnen van invloed zijn op het al dan niet volgen van een onderwijsprogramma door een leerling. Voltijds werken, kinderen opvoeden of een afwijkende dagindeling, allemaal omstandigheden die het volgen van een studie kunnen bemoeilijken.

Het einde van de avondhavo en de moedermavo zijn nabij want als iemand online lessen kan volgen, kan hij dit doen vanuit het gemak van zijn eigen huis, bedrijfslocatie of ergens anders waar het hem uitkomt. Je hoeft je geen zorgen te maken over reizen of cursussen die tijdens op bepaalde tijdstippen worden aangeboden. Bovendien staan ​​veel online-onderwijsprogramma’s ruimte voor zelfstudie toe, wat betekent dat studenten aan vereisten kunnen voldoen volgens een schema dat hen het beste uitkomt. Dit is ideaal voor mensen die examenangst hebben of meer tijd nodig hebben om opdrachten te voltooien.

2. Studiegids biedt meer opties online

Als iemand in het verleden een bepaald vak wilde leren dat niet in zijn regio beschikbaar was, zou hij ofwel moeten verhuizen of voor iets anders moeten kiezen. Schriftelijke cursussen leverden ook een berg papier op en moesten wekelijks via de post worden ingezonden. Met online onderwijs heeft de student echter de flexibiliteit om de kennis online tot zich te nemen. Van medische assistent-programma’s tot doctorale programma’s of zakelijke programma’s, er is een zeer breed scala voor allerlei beroepen dat bijvoorbeeld door de LOI online wordt aangeboden.

Een snelle zoektocht op internet naar studiegidsen voor online-onderwijsprogramma’s zal een enorme aantal aanbiedingen opleveren. Kinderen kunnen online naar het basis- en voortgezet onderwijs gaan en er zijn ook certificaten en diploma’s op verschillende opleidingsniveaus te behalen. Er zijn ook nogal wat opties voor studenten die nog één klas moeten afronden om een diploma te halen. Ook voor professionele verplichtingen of persoonlijke verrijking zijn de opties legio.

Online opleidingen bieden ook meer mogelijkheden om lesstof van verschillende media te combineren. Denk aan integraties met Youtube video’s en Serious Games. Deze manier van content aanbieden zorgt er voor dat de lesstof eerder en beter wordt opgenomen.

3. De studiekosten van een online opleiding

Naarmate je ouder wordt, wordt het volgen van hoger onderwijs steeds duurder. De studiekosten op een ​​hogeschool of universiteit in een fysiek gebouw kunnen velen ervan weerhouden om zo’n studie te volgen. Aanmelden voor online-onderwijsprogramma’s is over het algemeen minder duur. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat er ook subsidies beschikbaar zijn voor veel online programma’s. Zelfs als een online-onderwijsprogramma qua kosten vergelijkbaar is met een traditioneel programma, hoeft een student geen rekening te houden met reiskosten of de kosten voor een kamer. Veel programma’s bieden online cursusmateriaal aan, dus het is niet nodig om dure studieboeken aan te schaffen.

Traditionele universiteiten beginnen studiepunten en certificaten van online instellingen te accepteren, wat een groot voordeel is voor diegenen die misschien eerst aan bepaalde vereisten moeten voldoen voordat ze op een opleiding worden toegelaten. Dit is ook ideaal voor traditionele studenten die in de zomer cursussen willen volgen maar ook naar huis willen in plaats van op hun studentenkamertje te moeten blijven.

Sommige programma’s bieden zelfs gratis cursussen aan. Meestal is er geen certificaat of graad verbonden aan dergelijke programma’s, maar dit soort cursussen is ideaal voor diegenen die eenvoudigweg extra kennis tot zich willen nemen.

Online programma’s vergroten de kansen op het gebied van onderwijs, maken het veel toegankelijker en bieden mensen alternatieven voor traditionele studies. Voor degenen die een online educatieprogramma overwegen, is het belangrijk om vooraf goed te onderzoeken wat het beste past bij hun behoeften. Wat je interessegebied ook is, als student mag je verwachten dat er een studie online beschikbaar is.

LinkedIn GroupDiscusseer mee op LinkedIn.
-- Printbare PDF-versie --


Gerelateerde artikelen

  • Projectmanagement is het managen van verwachtingen6 oktober 2017 Projectmanagement is het managen van verwachtingen
  • Is gamification hetzelfde als een serious game?5 november 2017 Is gamification hetzelfde als een serious game?
  • Serious Games zijn effectiever dan e-learning1 september 2017 Serious Games zijn effectiever dan e-learning
  • Trainingen voor de Functioneel Applicatie Beheerder10 januari 2011 Trainingen voor de Functioneel Applicatie Beheerder
  • Hoe stel je een projectteam samen?25 oktober 2017 Hoe stel je een projectteam samen?
  • Opleidings- en voorlichtingsplan, een blauwdruk19 januari 2011 Opleidings- en voorlichtingsplan, een blauwdruk
  • 10 Acties om de ICT kosten (CapEx en OpEx) te verlagen3 juni 2017 10 Acties om de ICT kosten (CapEx en OpEx) te verlagen
  • ASL BiSL Foundation10 februari 2011 Life Cycle van applicaties als basis voor kostenreductie
  • Hoe krijg je de beste IT beveiliging?23 oktober 2017 Hoe krijg je de beste IT beveiliging?


This post first appeared on ITpedia, The IT Knowlegde Source, please read the originial post: here

Share the post

3 Voordelen van een online opleiding

×

Subscribe to Itpedia, The It Knowlegde Source

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×