Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Moment de aliniere cu frecvențele mai înalte

Postat Maria

Salutări, noi suntem Arcturienii,
Suzille ne-a simțit toată dimineața dar nu a putut să-și concentreze câmpurile de energie deoarece își pregătește tot ceea ce vrea să ia cu ea în vacanță. Așa că ne-a cerut să-i vorbim ACUM când ”nu are altceva de făcut”.

Inițial, am dori să vă vorbim puțin despre a avea ”altceva” ce trebuie făcut înainte ca cineva/voi/oricine să fie în măsură să-și găsească timp să se conecteze cu propria sa Expresie Mai Înaltă a Sinelui.

Ceea ce am dori să vă spunem este că odată ce gândiți în termeni de ”timp”, este deja prea târziu. Deja vă aflați între limitele realității voastre trei sau patru dimensionale. Așa că, înainte de a vă ”găsi timp” va fi nevoie să vă centrați și să-i permiteți conștiinței voastre să se expansioneze în dimensiunea patru de sus și a cincea. Atunci tot timpul este ACUM.

Shawnna, ai dori să ne întrebi ceva?

Shawnna: Desigur! Ca răspuns la ceea ce tocmai ați menționat, îmi sună ca și cum chiar și atunci când ne planificăm sau ne setăm intențiile pentru activitățile zilei și programarea lor, este recomandabil să facem acest lucru într-o stare mai înaltă de conștiință?   

Arcturienii: Da, este cu siguranță recomandabil să faceți acest lucru dintr-o stare mai înaltă de conștiință.

Shawnna: Atunci, acea stare mai înaltă de conștiință crează potențial pentru mult mai multe pentru că ești mai deplin aliniat cu activitățile și inițiativele tale?

Arcturienii: Da, starea mai înaltă de conștiință vă va permite să vă deconectați de la gândirea trei/patru dimensională al lui ”ar trebui/aș putea/când voi/am timp/pot să potrivesc asta în” și treceți în ACUM-ul a ”ce poate fi mai important decât ascensiunea planetară?”

Shawnna: Și această declarație în sine ajută la asigurarea clarității în ceea ce privește prioritățile ”timpului”.

Arcturienii: Da. Acest moment de aliniere cu frecvențele mai înalte este ceva care este cu siguranță dificil pentru cei care se află la începutul procesului de înțelegere că ei nu sunt doar trei dimensionali.

Este dificil mai ales pentru cei care se află la începutul procesului de a înțelege că propria lor expresie mai înaltă a SINELUI este cea care îi supra-luminează în fiecare moment. Expresiile lor mai înalte ale SINELUI sunt cele care trimit frecvențele mai înalte de lumină în miezul lor pentru a începe activarea forței lor Kundalini.

De asemenea, atunci când nu sunt conștienți de faptul că această energie mai înaltă este REALĂ, că ascensiunea este REALĂ, că ceea ce ei explorează este ceva care se întâmplă DE FAPT, că acest lucru intră în juxtapunere directă cu viața lor de zi cu zi.

Acum, înainte de asta, înainte ca ei să ajungă la această înțelegere, meditația și citirea informațiilor spirituale este ceva ce ei fac în timpul lor liber. Pe parcursul vieții lor de zi cu zi, în timp ce muncesc, fac bani, cresc o familie, au grijă de casa lor și conduc mașina mergând la serviciu. Prin urmare, cea mai mare parte a conștiinței lor este conectată încă la iluzia trei/patru dimensională.

Cu toate acestea, pe măsură ce ei, cei treziți și cei în curs de trezire, își îngăduie lor înșiși să îmbrățișeze pe deplin ceea ce se petrece în timpul comunicărilor lor inter-dimensionale, meditațiilor și viselor lor ca fiind 100% reale, odată ce acea componentă a vieții lor se potrivește cu viața lor trei dimensională, ei ajung la o dilemă.

Această dilemă este ”Pot să-mi îngădui să-mi pun atenția pe Sinele Mai Înalt? Cum rămâne cu copiii mei, cum rămâne cu serviciul meu, cum îmi voi face treburile?” În acest moment, unii oameni se vor pierde. Vor spune ”Este ridicol, nu am timp, pot să mă duc duminica la biserică. Sunt numai câteva ore și apoi mă pot odihni tot restul zilei. Este bine așa.”

Alții ar putea spune ”Știi ce? Mie îmi PLACE modul în care mă simt atunci când sunt conectat cu Sinele meu Mai Înalt! Și am de gând să încerc și să văd dacă pot face curat în casă în acea stare de conștiință.

Pot să-mi verific email-urile în acea stare de conștiință?
Pot să fac o meditație doar pentru că simt că am nevoie să primesc mai multe informații importante și apoi să mă asigur să le notez?
Pot să încep să fac aceste tip de alegeri în viața mea de zi de zi?”

Acestea sunt întrebări foarte importante pentru că atunci când întrebați ”pot să” pe cine întrebați? Vă întrebați sinele ego? Mai mult ca sigur că acesta v-ar răspunde ”Nu! Cu siguranță nu poți face acest lucru pentru că nu ai timp. Sunt lucruri importante pe care le ai de făcut! Nu te mai prosti cu toate chestiile astea ciudate.”

Dar dacă vă centrați și intrați în acea stare care intră tot mai mult în conștiința voastră? Acest sentiment este unul în care simțiți că nu sunteți singuri, că sunteți protejați, că sunteți supra-luminați, că cineva vă șoptește ceva la ureche tot timpul. Dacă ați putea îmbrățișa acel sentiment pe care nu l-ați putut apuca întotdeauna, dar CHIAR ați vrut să o faceți?

Dacă cumva ați ”găsi timpul” să fiți liniștiți și să ascultați, și chiar să notați, ceea ce recepționați și poate chiar să împărtășiți cu vreun prieten? ACESTA este momentul în care alegeți să faceți ascensiunea un lucru normal.

Acesta este momentul în care ați intrat în acel proces ”Ies din vechiul normal. Intru în noul normal. Și noul normal este că Eu Sunt pe calea procesului de a experimenta, clipă de clipă, interacțiuni și intercomunicări cu câmpuri de energie, cu plante, cu animale, cu conștiința oamenilor, cu propria mea ghidare mai înaltă.”

Pe măsură ce începeți să trăiți noul normal, nu mai contează ce gândesc ceilalți oameni. Dacă cineva spune ”Asta este ciudat”, voi doar veți zâmbi. Și, de fapt, vă veți aminti să vă uitați la aura lor și să vedeți dacă ei au acea informație, pentru că a le da acea informație pe care ei nu o vreau, doar îi va speria și vor spune apoi ceva fără importanță sau nepoliticos pentru că i-ați speriat.

Apoi, pe măsură ce începeți să vă simțiți bine împărtășind, conștiința voastră se va expansiona din ce în ce mai mult. Vă aduceți clarsimțirea online și veți fi în măsură să simțițiinstantaneu dacă o persoană este pregătită. Vă veți aduce clarvederea online pentru a vedeaprin Sinele vostru Mai Înalt ceea ce se întâmplă și vă veți aduce clarauzul online pentru a vă putea auzi Sinele Mai Înalt.

Pe măsură ce aceste perspective mai înalte asupra vieții intră online, veți începe să vă schimbați automat conștiința. Nu este acel ”oh, nu, trebuie să meditez și mai mult.” Nu. Probabil că va trebui să meditați mai puțin. Veți avea nevoie să citiți mai puține articole pentru că veți fi în momentul acelei noutăți.

Dorim să vă reamintim că veți continua să aveți un corp fizic. Veți continua să trăiți în lumea fizică. În continuare veți fi scoși din reverie. Veți primi un apel telefonic. Veți avea un copil care să plângă. Veți avea un vecin care să vă bată la ușă.

O parte din a face ascensiunea normală este că ascensiunea este normală!

Este normal să fii întrerupt, este normalsă fii distras, și este normal să se întâmple ceva. Prin urmare, atunci când faceți ascensiunea normală, voi ”integrați în mod normal” toate aceste distrageri și întreruperi în procesul vostru de ascensiune.

Shawnna, te întrebăm dacă ai întrebări sau comentarii pe care ai vrea să le adaugi acestui mic comentariu pe care noi îl împărtășim cu prietenii noștri.

Shawnna: Da, este o re-amintire valoroasă a provocărilor comune cu care ne confruntăm în timp ce trecem prin această tranziție de expansionare a conștiinței noastre și încet, o clipă la un moment dat, ieșim din matrice în timp ce trecem prin reprogramare.

Trecem în acel nou sistem de operare în care sunt atât de multe potențiale și posibilități. Este un proces fascinant să ne imaginăm cât de departe am ajuns deja! Începem să înțelegem cum ne creăm propriile noastre realități.

Așa că, aceasta este o re-amintire folositoare să ne amintim că este în regulă să continuăm să trăim în 3D, în timp ce învățăm să echilibrăm conexiunile 3D/4D/5D fiind în același timp cât mai atenți posibil pentru a lua cele mai bune decizii, clipă de clipă, pentru a crea cea mai înalt posibilă realitate.

Așa cum am spus de multe ori, ”Ce poate fi mai important decât ascensiunea planetară?” Cred că această întrebare ne clarifică care este scopul nostru și este un memento foarte important.

Arcturienii: Da, ”Ce poate fi mai important decât ascensiunea planetară?” este o însemnare bună pe care să vi-o puneți pe masa de lucru, pe pagina de Facebook, pe ecranul monitorului vostru, pentru a vă reaminti să faceți ascensiunea normală.

Probabil că cea mai mare dificultate, pe care noi o observăm cu percepția noastră mai înaltă, este că oamenii vor spune ”Sunt ocupat și chiar nu pot face asta acum. Pur și simplu nu am timp să fac asta acum.” Vrem să vă reamintim că această frază își face apariția atunci când vă priviți viața stând pe a treia sau a patra treaptă de la scară.

Prin urmare, vă aflați la același nivel ca perspectivă cu problema și problemele cu care aveți de-a face în viața voastră de zi cu zi. Cu toate acestea, atunci când urcați din ce în ce mai sus pe scară, vă veți expansiona conștiința. Cu acea conștiință expansionată veți avea un punct de percepție din care veți putea privi în jos în acea frecvență mai joasă unde se află acele probleme și să spuneți ...

”Oh, cerule, uită-te la asta. Hei, din această perspectivă pot vedea că pot să fac asta, că pot încerca asta, că pot face asta sau aia. Oh, da, asta funcționează perfect!”

Astfel, atunci când îngăduiți ca procesul vostru de ascensiune să fie ceva normal, vă dați voie să vă acordați cinci minute. Puteți merge să faceți o mică plimbare, cum ar fi de la birou la baie. Intrați în baie, închideți ușa și spuneți ”În regulă, această problemă chiar mă deranjează. Există o perspectivă mai înalt dimensională a ei?”

Apoi, pentru că ați pus întrebarea veți găsi răspunsul. Puteți să vă întoarceți înapoi la biroul vostru, să terminați ceea la ce ați găsit soluția și să plecați mai devreme de la serviciu pentru că v-ați terminat toată treaba.

Noi, Arcturienii, spunem ”Binecuvântări vouă tuturor. Am dorit să aruncăm o privire și să vă salutăm pe toți. Shawnna, vrei să mai adaugi ceva?

Shawnna: Oh, cred că este întotdeauna distractiv să avem discuții ca și aceasta pentru a ne arăta că ascensiunea este normală. Uneori, când întâmpinăm dificultăți, este foarte valoros să avem acea perspectivă mai înaltă. De fapt, despre asta este vorba. Așa că vă mulțumesc, Arcturienilor, pentru acest memento.

Arcturienii: Da, binecuvântări vouă tuturor. În încheiere vă cerem să vă amintiți că:

Voi nu sunteți o ființă umană.
        Voi purtațio ființă umană. 
În interiorul Kundalini a voastră, care se află în interiorul coloanei voastre vertebrale,  
Corpul vostru de Lumină este nerăbdător să izbucnească în viața voastră de zi cu zi.

Binecuvântări pentru acest ACUM.

Vom reveni cu mai multe astfel de ”Buletine Arcturiene Rapide”.

link catre articolul original
Traducere Monica Poka


This post first appeared on LUMINA EULUI INTERIOR, please read the originial post: here

Share the post

Moment de aliniere cu frecvențele mai înalte

×

Subscribe to Lumina Eului Interior

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×