Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Veckobrev Advent 3Fr. Johnnys veckobrev på engelska hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.

Hej allihopa,

Nu är vi i 3e veckan i Advent och Fr. Johnny har utmanande råd till oss allihop, bland annat: "And for all of us, what we must do is put Christ at the heart of Christmas and have a wonderful time; och för oss alla, det vi måste göra är att sätta Kristus i Julens hjärta och ha en underbar tid.” Resten finns i "Couple Prayer".

Följande fick jag från Marina Håkonsson i Lund:

"Nu i adventstid när julen närmar sig och många känner glädje och förväntan kan vi be särskilt för de familjer som inte ser fram emot julen på grund av olika orsaker. Framför allt vill jag be er fortsätta be för den pojken vars familj fick hans dödsbud på just sin bönedag för äktenskap och familj, för två månader sedan. Vi ber för familjen och för alla som ska fira jul för första gången utan en kär familjemedlem. Andra familjer kan ha det svårt med julen på grund av konflikter sinsemellan, problem som eskalerar när alla är lediga och tvingas umgås. Många upplever ångest på grund av förväntningar som kommer att svikas, ekonomiska bekymmer, oförmåga att leva upp till alla krav. Tack Marina. "Herren, vi lägger allt det här i dina Heliga Händer. Låt alla som har det svårt känna sig burna av Dig.

Jag vill att vi ber särskilt för en familj som har börjat dela sina ägodelar och förbereder för en separation. De har 3 barn.  Herre, vi överlämnar paret till dig. Hjälp dem att se tillbaka på deras äktenskap och upptäcka på nytt den glädje de har erfarit under deras liv tillsammans. Grip in och hjälp dem tänka först och främst på sina barn och vad en separation gör till dem och deras framtid. Du vet att om paret  en gång har varit lyckliga då kan de vara lyckliga igen och de kan nå en djupare fas i deras relation.   Låt det hända, Herre. Allt är möjligt för Dig. Låt dem känna att du är med dem. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.

Tacksam om ni ber för ett annat par som har det svårt.  De lider av sömnlösa nätter på grund av baby. Många av oss har upplevt detta och det är inte lätt. Pappan har väldigt svårt att hantera det.  Herre, vi överlämnar dem till Dig.  Du vet hur svårt det är att hantera livet om man inte kan sova.  Hjälp dem att reda ut det här på bästa sätt. Visa dem till personer som kan hjälpa dem med mänsklig och andlig hjälp. Låt Din vilja ske. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.

O God of peaks and valleys, plains and cliffs, open me to see you and embrace you in all the parts of my life.  O Gud av höjder och dalar, slätter och klippor, öppna mig för att kunna se dig och omfamna dig i alla delar av mitt liv.  Loyola Press.

Varma hälsningar under 3e veckan i Advent,
 Colette


Dear Friends,

 Advent is moving along very nicely and thank God the weather is being very kind to us.  I hope that everything is going well for you.  Thank God I could hardly be happier!
 
 Attached is my input for next week, the third week of Advent.  As always this is being sent with my love and my hope that it will be helpful for you in marriage and family life as well as in building up your parish community.

 I assure you of my prayers every day.  May God continue to bless you and all your loved ones now and in the days and weeks ahead.  Please pray for me.
 Johnny
This post first appeared on Ständig Bön För Äktenskap Och Familj, please read the originial post: here

Share the post

Veckobrev Advent 3

×

Subscribe to Ständig Bön För Äktenskap Och Familj

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×