Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nudisti, u ovoj situaciji deca nikako ne bi trebalo da idu sa vama na plažu

Nudisti, U Ovoj Situaciji Deca Nikako Ne Bi Trebalo Da Idu Sa Vama Na Plažu

Iako danas sve više i više ljudi odlučuje da letuje na nudističkim plažama i dalje postoji određena vrsta sramote i rezervisanosti ka ovakvom načinu letnjeg uživanja posebno ako ide cela porodica.

Dok neki sa radošću odlaze na plaže bez ičega na sebi, drugi ipak gledaju na to kao na neku vrstu egzibicionizma.

Ukoliko želite da letujete sa celom porodicom na nekoj od nudističkih plaža, pre svega utvrdite da li takav vid odlaska na plažu odgovara svim ukućanima. Ukoliko su deca mala, obratite pažnju na njihove reakcije jer im je možda neprijatno, a ne žele to da vam kažu. Sa druge strane, ako su tinejdžeri može da postoji određena doza sramota jer su u godinama kada im se telo razvija. Razgovarajte sa njima i utvrdite kako se osećaju.

– Ako se svi članovi porodice osećaju prijatno na nudističkoj plaži, onda to definitivno nije pogrešno i treba u tome da uživate. Ukoliko je pak deci neprijatno, ili primetite da im ne odgovara da tako provode vreme na plaži onda ih nemojte terati na tako nešto. Problem nastaje kada se dete stidi, a roditelji insistiraju na nudizmu. To nikako nije dobro i ne može imati pozitivan efekat- kaže dr Vladan Beara.

Ukoliko mislite da je nudizam nešto što je povezano sa egzibicionizmom ili tome sličnim stvarima, to je zabluda u koju mnogi bezrazložno veruju.

– Možda ima nudista koji su egzibicionisti, ali ta dva nikako nisu povezana. Egzibicionizma danas ima svuda, na televiziji sa starletama, na ulici sa momcima koji voze preskupe automobile i devojkama koje stavljaju tetovaže iznad zadnjice. Ako mene pitate, danas najmanje egzibicionizma ima na nudističkoj plaži- objašnjava Vladan Beara.

Tako da, ukoliko ste isplanirali letovanje sa porodicom na nudističkoj plaži nemojte imati nikakav strah ili kočnicu. Uživajte i lepo provedite leto.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Nudisti, u ovoj situaciji deca nikako ne bi trebalo da idu sa vama na plažu

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×