Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nedeljni horoskop: Pred Ovnovima značajne promene na emotivnom planu

Nedeljni Horoskop: Pred Ovnovima Značajne Promene Na Emotivnom Planu

OVAN
Pred vama su veoma značajne promene na Emotivnom Planu. Uskoro vam predstoji Period koji će vas nagnati da donesete bitne odluke. Ne treba da se plašite da ćete izgubiti slobodu, jer partnera ne poznajete od juče. Ipak, mislite svojom glavom. Nećete biti naročito poslovno aktivni. Manjak posla ili želja za dužim odmorom imaće za posledicu manje radnog zalaganja, a više opuštanja i odmora u ovom periodu. Ovo je period kada ćete dodatno biti motivisani da istrajete u zacrtanim ciljevima. Prehlada.

BIK
Partnerski odnosi, bilo koje vrste, su dobri, ali vama ne prijaju. Čak ste i ljubomorni, te zbog toga i pod stresom. Znam da imate razloga, ali bi bilo najpametnije da prestanete da trošite energiju na situaciju u kojoj ste sada, mada vas izazovi privlače. Smeta vam nepravedan Odnos nadređenih. Nije ni čudo, s obzirom na sav vaš trud i sve pozitivno što ste postigli. Ovo jeste period borbe, stoga ne posustajte. Ukoliko tražite posao, eto prijatnog iznenađenja početkom sedmice. Novca nažalost, nemate. Neurološki problem.

BLIZANAC
Umesto uzajamne razmene “ljubavnih strelica”, potrebna vam je nečija podrška ili oslonac. Ukoliko Ste sami, eto šanse da se vratite na nešto staro i to od narednog vikenda. Pazite šta pričate pred neproverenim osobama. Imaćete, dragi moji, još jednu šansu da završite nešto što ste zaustavili u proteklih tri meseca. Situacije koje nisu po vašoj meri ili ukusu, odbijate da čujete i ne dozvoljavate da neko menja vašu poslovnu strategiju i stil rada. Vitalnost vam je u padu.

RAK
Delujete zadovoljno u nečijem društvu, umete da stvorite romantičnu i ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između vas i voljene osobe predstavlja lepši deo stvarnosti. Imate mnogo planova i što je najvažnije podršku planeta da dobar deo ipak i realizujete! Očekuju vas povećani troškovi, koji mogu znatno umanjiti saldo na vašem računu. Izbegavajte nova zaduživanja, pogotovo ako već imate neke nerešene dugove. Moguće su tegobe u predelu abdomena.

LAV
Isplatiće vam se sav trud koji ste ulagali u rešavanju jedne zategnute situacije sa osobom koju volite. Sticaj okolnosti će vas izbaciti u prvi plan i vi, nakon vikenda, možete da odahnete i uživate. Čuvajte se “duhova” iz prošlosti. Dilemu možete rešiti ako na vreme prikupite prave informacije. Pokušajte da želje i očekivanja saopštite direktno i jasno. Izbegavajte manipulaciju jer vas udaljava od dobrih rezultata. Nemojte donositi površne zaključke.

DEVICA
U ovom periodu ste definitivno skloni preterivanju.Vaš odnos sa partnerom zaista je kvalitetan, uživate oboje, ali vama su i dalje potrebni novi dokazi njegove ljubavi. Ukoliko nastavite ovim tempom, vaš izabranik će se veoma brzo umoriti. Mislim da vas neće baš sve informacije obradovati. Ako planirate potpisivanje bitnijeg ugovora, učinite to od utorka i nemojte ostavljati te planove za sledeću nedelju. Obratite pažnju na saradnike. Smanjite troškove. Pomalo ste hipohondrični.

VAGA
Pokušavate da iz korena promenite nezadovoljavajuću situaciju. Sami znate da je to nemoguće. Odustanite pre nego što napravite grešku. Voljenu osobu iritiraju vaši isključivi stavovi i nerazumevanje. Dobar dan je subota. Malo ste se povukli u sebe što zbunjuje vaše poslovno okruženje. Da ne biste postali žrtva trača, budite otvoreniji za saradnju i objasnite kolegama razlog vašem promenljivom raspoloženju. Od početka naredne sedmice krećete u otvorenu borbu sa osobom koja pokušava da vam preotme posao. Nažalost, veliki broj osoba rođenih u ovom znaku je imao problema sa zdravljem. Polako to prolazi.

ŠKORPIJA
Ovo je period promena. Najviše će se promeniti vaš odnos prema ljudima. Bićete otvoreniji i komunikativniji, pa ćete steći mnogo novih prijatelja. Provodićete mnogo vremena s ljudima koje volite, a energija koju budete dobili od svojih najmilijih pomoći će vam da se izborite sa svim izazovima. Morate promeniti odnos prema kolegi od kojeg vam zavisi napredak trenutnog poslovnog projekta. Nemojte se inatiti i stavljati sebe u prvi plan, već izvucite maksimum iz datih okolnosti poštujući i tuđe potrebe.

STRELAC
Vama su promene na emotivnom planu hitne i neophodne. Nezadovoljni ste u toj meri, da polako ali sigurno, postajete frustrirani. Ukoliko ste sasvim sigurni da ne možete svoj odnos sa partnerom učiniti pozitivnijim, krajnje je vreme da se vaša veza okonča. Ambiciozni ste i to vam je uvek donosilo uspeh. U narednih nekoliko dana će vam ta vaša ambicija biti zamerena i to od strane saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Nemojte se upuštati u rasprave. Nemate novca, ali je to prolazna stvar. Problem sa kičmom.

JARAC
Ako ste u ljubavi sa zauzetom osobom ili vas život navodi na strpljenje, bojim se da ćete, baš zbog žurbe biti u prilici da upropastite lepe, emotivne momente. Zato pazite! Jedna osoba iz vašeg neposrednog okruženja pokazuje da je nervirate, obratite pažnju da se situacija ne razvije na krajnje neprijatan način. Niste uspeli da sprovedete svoje ideje u dela, ali to nije razlog da budete ljuti. Još manje bi trebalo da svoje frustracije projektujete na one koji su vam bili od pomoći. Poznati ste po strpljenju i upornosti, prema tome, ne gubite volju i veru u boljitak. Lakšu kostobolju saniraćete fizičkim vežbama.

VODOLIJA
Ukoliko ste slobodni strelac, ovo je period tokom kojeg ćete naići na osobu koja će uzdrmati vašu slobodu. A ukoliko ste u vezi, bićete uzdrmani i vi i vaš partner. Vi nekim novim emocijama, a partner ljubomorom. Ovo nije period kada bi trebalo otvoreno da iskazujete svoje ideje i emocije. Bar ne u poslovnom okruženju. Budite oprezni, sredina vam nije naklonjena, niti su okolnosti takve. Novac stiže. Lepa vest kroz sudstvo ili dokumente. Više spavajte.

RIBE
Osoba koju poznajete i smatrate je prijateljem već dugo, zaljubljena je u vas. Koliko god neuobičajeno za vas, dopašće vam se ova ideja, zapravo ćete se osloboditi mnogih predrasuda. Radost kroz porodicu. Nije povoljan period za nove početke, te start odložite za kraj godine. Čuvajte vredne stvari. Ukoliko planirate veću promenu, nemojte sada ništa menjati. Pesimistična i depresivna stanja nisu dobra, zato se više smejte. Moguć problem sa glavom.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Nedeljni horoskop: Pred Ovnovima značajne promene na emotivnom planu

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×