Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Uspeh je u nama: Proučite čarobnu kutiju alata za uspešan život

Dragana Jovanović smatra da je najveći greh prema sebi – izdaja sebe, svojih vrednosti i svrhe. Zato je pre osamnaest godina napustila profesiju  pravnika i krenula da radi ono što voli. Kao trener za lični razvoj znanja iz različitih oblasti je objedinila i stvorila svoj jedinstven i prepoznatljiv pristup Koji je integrativan i holistički.

Trudi se da pomogne ljudima da sreću i uspeh pronađu upravo u sebi, da budu inspirisani, motivisani i nasmejani. Zato je napisala knjigu “Uspeh je u nama” Koja je vodič za uspešan život.

– “Uspeh je u nama, čarobna kutija Alata za lični razvoj” je jedna vrsta vodiča koja nas vodi u uspešan život, a ne samo u uspešnu karijeru. Zahvaljujući njoj mi možemo da napravimo neke životne prioritete, da naučimo veštine koje će da nam održe visok nivo energije, koji nam je potreban da bismo došli do uspeha – kaže Dragana.

Dragana Jovanović

Foto: Latif Adrović

Njena knjiga pomoći će svim čitaocima da nauče da se oslobode stresa, sastavnog dela modernog života.

– Pored toga, knjiga nas uči i da shvatimo kroz vizuelizaciju, kroz tehnike postavljanja cilja, da li mi želimo svoje želje ili tuđe, gde je naša autentičnost u tome što mi želimo da postignemo – navodi autorka.

Knjiga je vrlo jednostavna i pitka i ima puno alata koji su napravljeni kao jedan švedski sto.

– Svi smo različiti i imamo različite teme koje želimo da rešimo i sa tog švedskog stola, koji je ponuđen u mojoj knjizi, svako će uzeti jednu ili pet stvari. Ako uzme jednu ja sam jako srećna. To je način da se počne sa nekom promenom – navodi Dragana, koja je sinoć u Beogradu imala promociju knjige.

Aleksandra Kovač

Foto: Latif Adrović

Ovo je nastavak dela “Sreća je u nama”, a da zaista pomaže čitaocima, pokazala je sinoć mnogobrojna publika koja je došla da je podrži. O njoj su govorili njeni saradnici i prijatelji, a program je uveličala i Aleksandra Kovač, koja je pre svega Draganina drugarica.

– Nas dve imamo isti pogled na život, za nas je ljubav i sreća najbitnija. To je najvažnija stvar – rekla je kratko pevačica. Njen nastup pratile su motivacione poruke na video bimu, kao njene reči o karijeri i sreći.

“Muzika je vazduh koji dišem i esencija mog bića, utkana u svaku poru”. “Muzika može da leči čovekov duh kao nijedna druga umetnost. Ona nastaje kao kreativno oslobađanje energija, emocija, ideja i komunicira jezikom koji svi razumeju.” – neke su od njenih poruka.

Adrijana Čortan i Dragana Jovanović

Foto: Latif Adrović

Podršku autorki ove knjige pružili su i Momčilo Bajagić Bajaga, Milan Gromilić, Adrijana Čortan, Ivan Tomić i mnogi drugi.

Momčilo Bajagić BajagaMilan GromilićIvan TomićDragana JovanovićAdrijana ČortanPromocija knjige Dragane JovanovićPromocija knjige Dragane Jovanović


This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Uspeh je u nama: Proučite čarobnu kutiju alata za uspešan život

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×