Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Seksi i plava: Provedite “sekunde” sa Severinom

Nakon što su njeni video spotovi s poslednja dva albuma dostigli neverovatnih 340 miliona pregleda na Jutjubu, Severina je danas objavila još jedan video spot za novi singl “Sekunde”. Posebno je to razveselilo njene obožavaoce, od kojih čak milion i po na društvenim mrežama, koji su nakon poslednjih velikih hitova – “Uno momento”, “More tuge” i “Generale”, s nestrpljenjem dočekali novu premijeru.

Severina Kojić

Foto: : Marko Vulević

– Srećna sam što je izašla pesma koju volim, koja diže, nosi i koju, kada završi, želim slušati još i još… – napisala je pevačica na svom Fejsbuku.

Severina Kojić

Foto: Marko Vulević

Tačno u podne, na Severininoj Fejsbuk stranici objavljene su “Sekunde”, autora Miloša Roganovića i Filipa Miletića, dugogodišnjih Severininih saradnika, kao i režisera Petra Pašića, koji je spotom uspeo savršeno da prenese atmosferu pesme.

– Ovo je prvi put da radim sa Severinom i moram reći da sam prezadovoljan saradnjom. Prvenstveno zato što je ona otvorena za sve ideje i što je velika esteta. Zbog toga mi je zadovoljstvo sarađivati s njom, jer upravo takve spotove volim stvarati. Mislim da smo ovim spotom napravili nešto drugačije; i ona kao izvođač i moja ekipa i ja na vizuelnom nivou – izjavio je režiser.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Seksi i plava: Provedite “sekunde” sa Severinom

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×